Συνάντηση Μελισσανίδη-Γιαννάκη για την ΑΕΚ

Συνάντηση με άμεση σχέση με την μπασκετική ΑΕΚ είχαν το μεσημέρι της Τετάρτης (16/7) ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Παναγιώτης Γιαννάκης, με τον «δράκο» να φέρεται ως υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ένωσης με την επιστροφή της στην Α1.

Οι δύο άνδρες που γνωρίζονται χρόνια γευμάτισαν μαζί και οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ραντεβού είχε χαρακτήρα… διερευνητικής πρότασης προς τον Γιαννάκη.

Μάλιστα αυτό το ενισχύει και η πληροφορία που αναφέρει η ιστοσελίδα ebasket.gr, πως στο ραντεβού -στο κότερο του Μελισσανίδη- ήταν και ο εκπρόσωπος του Παναγιώτη Γιαννάκη, Τάσος Δελημπαλταδάκης.

Ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν υπήρξε κάποια συμφωνία ωστόσο όπως φαίνεται είναι θέληση των ανθρώπων που έχουν αναλάβει τις τύχες της νέας ΚΑΕ να έχουν στον πάγκο της ομάδας τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Ο άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός πρόσφατα αρνήθηκε πρόταση του Άρη για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, ενώ και στην περίπτωση της ΑΕΚ το μεγάλο ζήτημα είναι το οικονομικό. Όπως το τι μπάτζετ θα μπορέσει να έχει η ομάδα τη νέα σεζόν

To Top