ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Συνάντηση μετά από 40 χρόνια Παπαγεωργίου με Διάκουλα (photo)

Μια συνάντηση βγαλμένη από το ένδοξο παρελθόν του μπασκετικού Άρη και του ελληνικού μπάσκετ γενικότερα έλαβε χώρα στη Ρόδο, όπου διεξάγεται το φάιναλ φορ του Super Cup. 

Ο Χάρης Παπαγεωργίου, ο οποίος βρίσκεται στο νησί των ιπποτών με την ιδιότητα του Υπευθύνου Δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας του ΕΣΑΚΕ συναντήθηκε, μετά από τέσσερις δεκαετίες με τον μεγάλο του αντίπαλο στις αλησμόνητες αναμετρήσεις του Άρη με τον Ολυμπιακό και συμπαίκτη του στην Εθνική ομάδα, Παύλο Διάκουλα, ο οποίος κατάγεται από τη Ρόδο και έρχεται στην Ελλάδα για διακοπές, καθώς ζει μόνιμα στην Ελβετία. Ο άλλοτε παίκτης των Πειραιωτών, ήταν μέλος της μεγάλης ομάδας του Ολυμπιακού με συμπαίκτες, μεταξύ άλλων τον Στιβ Γιατζόγλου και τον Γιώργο Καστρινάκη, η οποία ήταν από τις κυρίαρχες δυνάμεις στο δεύτερο μισό της δεκαετίας του 70 και στις αρχές της δεκαετίας του ’80. 

Κόντρα σε αυτόν τον Ολυμπιακό, ο Άρης, με μεγαλύτερο αστέρι τον Χάρη Παπαγεωργίου κατέκτησε το πρωτάθλημα του 1979, που ήταν προάγγελος της Αυτοκρατορίας των κιτρινόμαυρων. Οι δύο άνδρες τα είπαν σε έντονο κλίμα συγκίνησης, αφού είχαν να βρεθούν 40 χρόνια, από την εποχή που ήταν αντίπαλοι στα παρκέ, με τον Διάκουλα να πλέκει το εγκώμιο του Παπαγεωργίου, λέγοντάς του πως “ήσουν ασταμάτητος, δεν μπορούσαμε να σε μαρκάρουμε”.  

Δείτε τη φωτογραφία των δύο ανδρών:

 

To Top