Συνάντηση με Καλαϊτζίδη, παρουσία Δασυγένη! Κοντά σε συμφωνία!

Συνάντηση που δρομολογεί εξελίξεις στο θέμα του προπονητή πραγματοποιήθηκε σήμερα παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Πάνου Στεφανίδη και του Δήμου Δασυγένη με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Στο πλαίσιο αυτής, συζητήθηκαν αρκετά θέματα που έχουν να κάνουν με την επικείμενη συνεργασία των δύο πλευρών. Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι τα πάντα είναι ρευστά σε όλα τα επίπεδα, εντούτοις, τονίστηκε από τη μία πλευρά η μεγάλη διάθεση της διοίκησης να συνεργαστεί με τον 57χρονο τεχνικό και από την άλλη δόθηκαν διαβεβαιώσεις προς το πρόσωπό του ότι ο Άρης θ΄ αγωνιστεί στη Football League, χωρίς να δοθούν κάποια περισσότερα στοιχεία.

Μετά το τέλος της συνάντησης, αφέθηκε να εννοηθεί ότι η συνεργασία Άρη και Καλαϊτζίδη είναι προ των πυλών, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν νέες συζητήσεις, που θα την επικυρώσουν σύντομα.

Πάντως, απορίας άξιον παραμένει το ότι παρά το γεγονός ότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο δράσης ή βιωσιμότητας του Άρη, από πλευράς των διοικούντων, ωστόσο, υπήρξε αυτή η συνάντηση και προχώρησε τόσο πολύ το θέμα προπονητή.

To Top