Συνάντηση με Καστίγιο και αλλαγή πλεύσης!

Καθοριστική συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης, ανάμεσα στη διοίκηση και τον Άλεξ Καστίγιο, ατζέντη και αδελφό του Νέρι, η πρώτη μετά από τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Παναιτωλικό και είχαν ως αρνητικό πρωταγωνιστή τον 27χρονο ποδοσφαιριστή.

Από τη συνάντηση αυτή βγαίνει ότι σημειώνεται καθαρά αλλαγή πλεύσης στο θέμα του Νέρι Καστίγιο, στο πλαίσιο, άλλωστε της πρόσφατης  τοποθέτησης του προέδρου της ΠΑΕ Θανάση Αθανασιάδη ότι θα γίνουν όλοι εκείνοι οι χειρισμοί, με στόχο το συμφέρον της ομάδας και την παράλληλη αξιοποίηση του ποδοσφαιριστή. 

Συγκεκριμένα, ο Άλεξ Καστίγιο, ο οποίος βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στη Θεσσαλονίκη συνομίλησε με τους ανθρώπους του Άρη, σε μια συζήτηση κατά την οποία δόθηκε η ευκαιρία να ειπωθούν και από τις δυο πλευρές πράγματα που αφορούν στις σχέσεις συλλόγου και ποδοσφαιριστή και να ξεκαθαρίσουν όλοι τις θέσεις τους.

Το αποτέλεσμα της συνάντησης φανερώνει ότι ο Άρης αλλάζει πλεύση. Και στο θέμα Καστίγιο, αλλά και των άλλων παικτών που είναι στο «ψυγείο». Όπως  σημειώθηκε κατηγορηματικά στο θέμα του Νέρι Καστίγιο, αλλά και στις περιπτώσεις των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών που προπονούνται στο δεύτερο γκρουπ, ο σύλλογος είναι διατεθειμένος να δρομολογήσει την επανενεργοποίησή του, προκειμένου η ομάδα να αποκομίσει τα μεγαλύτερα δυνατά αγωνιστικά οφέλη σε μια τόσο δύσκολη βαθμολογική συγκυρία και να έχει το δυνατότερο ρόστερ που μπορεί.

Παράλληλα, συζητήθηκαν όλα εκείνα τα θέματα που απασχόλησαν τις δυο πλευρές από την αρχή της περιόδου, η διοίκηση υπογράμμισε ότι θέλει τον καλό Καστίγιο στις τάξεις της, η δε πλευρά του ποδοσφαιριστή τη θέληση του παίκτη να συνεχίσει στην ομάδα και να προσφέρει αυτά για τα οποία έχουν μεγάλες προσδοκίες ο κόσμος και οι άνθρωποί της, ώστε να δικαιώσει την επιλογή του καλοκαιριού.

Η εξέλιξη αυτή συνδυάζεται με τη γενικότερη τάση να επιστρέψουν στη δράση και οι υπόλοιποι παίκτες όπως οι Πρίττας, Παπαστεριανός, Πορτίγια και Ακόστα, ενώ δεν αποκλείεται να αποτελεί και ένα… προμήνυμα της τροπής που θα πάρει η σχέση του Άρη με τον Μίχαλ Πρόμπιερζ!

To Top