ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση με Κοντονή για εκκαθάριση-αδειοδότηση

Ο νέος αθλητικός νόμος είναι κομβικής σημασίας στο θέμα της αδειοδότησης του Άρη, σε λίγες μέρες πρόκειται να κατατεθεί προς ψήφιση και οι κιτρινόμαυροι τρέχουν να… προλάβουν τις εξελίξεις.

Οι άνθρωποι του συλλόγου δρομολογούν μια συνάντηση με τον υφυπουργό Σταύρο Κοντονή και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι πολύ πιθανό αυτή να πραγματοποιηθεί στα μέσα της βδομάδας.

Εφόσον ο υφυπουργός ανάψει το «πράσινο» φως, αντιπροσωπεία του Ερασιτέχνη μαζί με τους νομικούς, αλλά και ο Θόδωρος Καρυπίδης, θα μεταβούν στην Αθήνα.

Όπως τόνισαν και στις δηλώσεις του επιδίωξη είναι να επιτευχθεί η εξαίρεση των ΠΑΕ, οι οποίες έχουν ξεκινήσει την εκκαθάριση, ώστε να αποκτήσουν το δικαίωμα συμμετοχής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Η πλευρά του Αρη ισχυρίζεται ότι από τη στιγμή που αποδεικνύεται πως η εταιρεία έχει υπαχθεί σε καθεστώς εκκαθάρισης, εδώ και μήνες, η αντιμετώπιση θα είναι θετική, αλλά όλα θα φανούν στην πράξη.

 

Καθοριστικό, λοιπόν, είναι το πώς θα διατυπωθεί η διάταξη που θα αφορά τις υπό πτώχευση εταιρείες. Στόχος λοιπόν είναι να επικρατήσει αυτό που έγινε τα τελευταία χρόνια και ο Άρης να συνεχίσει την εκκαθάριση αγωνιζόμενος κανονικά στο επαγγελματικό πρωτάθλημα.

To Top