Συνάντηση με τη πλευρά Σηφάκη για τις οφειλές

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η συνάντηση μεταξύ διοικούντων της ΠΑΕ και του εκπροσώπου του Μιχάλη Σηφάκη, Παύλου Τοπίδη. Οι δύο πλευρές συζήτησαν κυρίως για τις οφειλές που υπάρχουν προς τον διεθνή γκολκίπερ, ο οποίος εντός της επόμενης βδομάδας θα εισπράξει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Δεν αποκλείεται με την επιστροφή του από το Βέλγιο να πραγματοποιηθεί και συνάντηση του Σηφάκη με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θανάση Αθανασιάδη.

Η συνάντηση που έγινε στα γραφεία της ΠΑΕ και ολοκληρώθηκε πριν από λίγο είχε θετική κατάληξη, υπό την έννοια ότι αυτά που άκουσε ο εκπρόσωπος του παίκτη τον ικανοποίησαν. Οι διοικούντες της ΠΑΕ ενημέρωσαν για την κατάσταση που υπάρχει, δεσμεύτηκαν πως θα καταβάλλουν στον Σηφάκη ένα σημαντικό χρηματικό ποσό την επόμενη βδομάδα και πως τον περιμένουν πίσω στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο Σηφάκης επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη στα τέλη της άλλης βδομάδας, ολοκληρώνοντας το τελικό στάδιο της αποθεραπείας του στην Αμβέρσα και είναι πιθανό με την επιστροφή του να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θανάση Αθανασιάδη.

Δεν έγινε γνωστό εάν θίχτηκε το θέμα των πρόσφατων δηλώσεων του διεθνή πορτιέρο, οι οποίες ενόχλησαν τη διοίκηση…  

To Top