ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνάντηση με τον ατζέντη του Σάσα για ανανέωση, ανοιχτή γραμμή και με Φέτφα

Η σχηματοποίηση του ρόστερ σ’ ένα μεγάλο βαθμό (απομένουν μια-δυο ακόμη… πινελιές) ανοίγει τον δρόμο για την υπόθεση της ανανέωσης των συμβολαίων με τους Λούκας Σάσα και Γιάννη Φετφατζίδη.

Είναι κάτι που έχει ωριμάσει στην σκέψη των ανθρώπων του Άρη, όπως έχουμε αναφέρει σε παλαιότερο ρεπορτάζ (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Σάσα και Φέτφα είναι στον δεύτερο και τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους και στον Άρη θέλουν από νωρίς να συζητήσουν μαζί τους για ανανέωση και γιατί όχι να πέσουν γρήγορα οι υπογραφές, πριν τον Δεκέμβριο, όταν και θα αποκτήσουν δικαίωμα να συζητήσουν με οποιαδήποτε ομάδα για το μέλλον τους.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του PRESSARIS, μέσα στην βδομάδα που έρχεται, θα υπάρξει συνάντηση με τον ατζέντη του Λούκας Σάσα, ο οποίος θα έρθει από το εξωτερικό στην Θεσσαλονίκη για τον λόγο αυτό, μια ουσιαστική συζήτηση για την επέκταση της συνεργασίας για τουλάχιστον δυο χρόνια.

Την ίδια ώρα, υπάρχει “ανοιχτή γραμμή” με τον εκπρόσωπο του Γιάννη Φετφατζίδη για το ίδιο θέμα.

Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει θετική προδιάθεση απ’ όλες τις πλευρές για να ανανεωθεί η συνεργασία κι απομένει να γίνουν οι τελικές συζητήσεις.

To Top