Συνάντηση με τον ειδικό σύμβουλο του πρωθυπουργού

Μία σημαντική συνάντηση, με φόντο το άρθρο 99, κατάφεραν να πραγματοποιήσουν οι άνθρωποι του Αρη, πριν λίγες μέρες.

Όπως μετέδωσε το σάιτ του συνδρομητικού καναλιού: “Μετά από διαμεσολάβηση του υφυπουργού Αθλητισμού, κ. Γιάννη Ιωαννίδη, είχαν τη ευκαιρία να τα πουν με τον ειδικό σύμβουλο του πρωθυπουργού και προϊστάμενο του γραφείου «ειδικών υποθέσεων» , κ. Δημήτρη Βαρτζόπουλο, τον οποίο ενημέρωσαν για τις κινήσεις που κάνουν για την υπαγωγή της ΠΑΕ στον πτωχευτικό κώδικα”.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ: “Ο κ. Βαρτζόπουλος, άκουσε με προσοχή την προσπάθεια που επιχειρούν οι κιτρινόμαυροι παράγοντες, ενώ τους παρέπεμψε σε δύο νέα ραντεβού, την επόμενη εβδομάδα. Το ένα με τον υφυπουργό Οικονομικών, κ. Γιώργο Μαυραγάνη και το άλλο με τον γενικό γραμματέα κοινωνικών ασφαλίσεων, κ. Παναγιώτη Κοκκόρη.

Ως γνωστόν ο μεγάλος πιστωτής της ΠΑΕ Αρης είναι το ελληνικό δημόσιο και επομένως πρώτα προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να κινηθεί η εταιρία, ώστε να καταφέρει να πείσει το δικαστήριο στις 11 Ιανουαρίου, έχοντας σύμμαχο το κράτος, πως μπορεί να βγει από το οικονομικό τούνελ στο οποίο έχει περιέλθει.

Θέμα συζήτησης, επίσης, με τον ειδικό σύμβουλο του κ. Σαμαρά, ήταν η απόκτηση φορολογικής ενημερότητας, προκειμένου ο Αρης να μπορέσει να κινηθεί μεταγραφικά. Και γι αυτό το ζήτημα δημιουργήθηκαν ελπίδες διευθέτησης του”.

To Top