Χωρίς κατηγορία

Συνάντηση με τους οργανωμένους μετά το πολύωρο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ!

Πολύωρο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Αλκμήνης, εφ’ όλης της ύλης. Κύριος άξονας η κατάσταση που βιώνει η ομάδα και οι τρόποι που θα δρομολογηθούν ώστε ενωμένη η οικογένεια του Άρη να αντιδράσει!

Μετά το συμβούλιο έγινε προγραμματισμένη η συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Άρης Δημήτρη Ηλιάδη με τους  οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, σε μια προσπάθεια να αφουγκραστεί τον παλμό τους, να ακούσει τις απόψεις τους και να μοιραστεί την αγωνία τους για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Ο Ηλιάδης επρόκειτο να απαντήσει σε όλα τους ερωτήματα, λύνοντας όσες περισσότερες απορίες μπορεί, ενώ παράλληλα είναι αυτονόητη η επιθυμία να δώσουν βροντερό παρών στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό, ώστε όλοι μαζί, ενωμένοι, ομάδα και κόσμος, να σπρώξουν τους ποδοσφαιριστές του Μιλίνκοβιτς στην πρώτη εντός έδρας νίκη της σεζόν.

Είναι γεγονός ότι η συνάντηση αυτή κρίθηκε αναγκαία και ιδιαίτερα χρήσιμη προκειμένου να ξεκαθαρίσουν όλα τα εφ’ όλης της ύλης θέματα. Τόσο η υποχώρηση της ομάδας στο βαθμολογικό πίνακα (προϊόν των ηττών από Πλατανιά και  ΟΦΗ) , όσο η ανησυχία που εκδηλώθηκε στο θέμα του «αύριο» του συλλόγου, με σημείο αιχμής το θέμα των επενδυτών, αλλά και ζητήματα, όπως π.χ. της διαιτησίας.

Ο Ηλιάδης ήταν από την πρώτη στιγμή διατεθειμένος να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που αφορούν την διοικητική του παρουσία, ζητώντας συσπείρωση και κοινή προσπάθεια, κι εξηγώντας τις προθέσεις του ενώπιος, ενωπίω.

To Top