«Συνάντηση με Φατί για να μείνει ελεύθερος» γράφουν οι Γάλλοι!

Ο Ρικάρντο Φατί έχει απασχολήσει πολλάκις τον γαλλικό Τύπο σχετικά με το μεταγραφικό του μέλλον και ήδη έχουν δει το φως της δημοσιότητας ουκ ολίγα σενάρια για ενδεχόμενη μετακίνησή του σε γαλλικές ομάδες ακόμη και στην Μακάμπι Χάιφα. Στην κίτρινη ΠΑΕ, πάντως, μέχρι πρόσφατα δεν είχε έρθει καμία επίσημη πρόταση.

Οι Γάλλοι… «ξαναχτύπησαν» και σύμφωνα με το μεγάλο σε αναγνωσιμότητα σάιτ της χώρας «sport24.com» ο Φατί θα συναντηθεί άμεσα με τη διοίκηση του Άρη για να μείνει ελεύθερος!

«Ο Ρικάρντο Φατί είναι κοντά στη μετακίνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γαλλοσενεγαλέζος θα συναντηθεί στις επόμενες λίγες ώρες με τους διοικούντες του Άρη, για να μείνει ελεύθερος από το συμβόλαιό του και, συνεπώς να είναι ελεύθερος να κλείσει σε ομάδα της επιλογής του!» γράφει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα υπογραμμίζοντας ότι: «Υπάρχουν πολλές ομάδες της Ligue 1 που είναι κοντά και ενδιαφέρονται για την απόκτησή του».

Το PRESSARIS θα σας ενημερώσει σχετικά με το κατά πόσο υπάρχει… βάση στο δημοσίευμα ή πρόκειται απλά για ένα ακόμη μεταγραφικό σενάριο αυτής της περιόδου! 

To Top