Συνάντηση ΠΑΕ με οργανωμένους! Aγωνία των οπαδών για το “αύριο”, ξεκαθάρισμα της διοίκησης: “ούτε ΑΦΜ, ούτε Γ΄ εθνική”

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ η συνάντηση των οργανωμένων οπαδών με τη διοίκηση της ΠΑΕ. Αγωνία των εκπροσώπων του Super 3 για το “αύριο”. Ξεκαθάρισμα της διοίκησης: “ούτε ΑΦΜ, ούτε Γ΄ εθνική”.

H στασιμότητα εμφάνισης εσόδων στην ομάδα, με όλα τα θέματα να βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί, σε συνδυασμό με τα σενάρια που φούντωσαν το τελευταίο 48ωρο σχετικά με το ΑΦΜ, μεγάλωσαν την αγωνία του φίλαθλου κόσμου του Άρη.

Μέσα σε αυτό το θολό τοπίο, εκπρόσωποι του Super 3 ζήτησαν συνάντηση με τη διοίκηση της ΠΑΕ προκειμένου να καταθέσουν την αγωνία τους και να ζητήσουν απαντήσεις για όσα έγιναν και για όσα θα γίνουν. Αγωνία δικαιολογημένη, με δεδομένο ότι το ταξίδι στο άγνωστο συνεχίζεται…

Παράγοντες και οργανωμένοι συζήτησαν για πάνω από δυο ώρες. Από την πλευρά της η διοίκηση ξεκαθάρισε ότι: “δεν υπάρχει κανένα θέμα ΑΦΜ, ούτε υπήρχε”, ενώ επαναλήφθηκε η πρόθεση: “να αγωνιστεί ο Άρης στη Football League. Αυτή ήταν και αυτή είναι η στόχευση μας. Διαφορετικά φεύγουμε… Δεν υπάρχει θέμα Γ΄ εθνικής”.

Από τα χείλη όλων τονίστηκε η ανάγκη να βρεθεί το συντομότερο δυνατόν η λύση, αλλά και να πρυτανεύσει η ενότητα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για τον σύλλογο.

To Top