Συνάντηση Πρίττα με διοίκηση, «όλα ανοιχτά»

Ανοιχτό παραμένει το θέμα του Σάκη Πρίττα σε ότι αφορά το μέλλον του στον Άρη. Ο αρχηγός των κίτρινων συναντήθηκε σήμερα με τη διοίκηση της ομάδας, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε ότι αφορά τον ίδιο και τη σχέση του με την ομάδα.

Μια σχέση που έχει μια νέα πραγματικότητα: ο 32χρονος μέσος προπονείται, πλέον, μόνος του μετά από απόφαση του Μίχαλ Πρόμπιερζ.

Αυτή η… «δυσμενής μετάθεση» του ποδοσφαιριστή έχει προκαλέσει στον ίδιο πικρία και προβληματισμό, όπως φάνηκε και από ένα σημείο της συνέντευξής του την περασμένη βδομάδα στην ιστοσελίδα της Σούπερ λίγκα, όταν μίλησε για «απαξίωση» από τον προπονητή του. Στη συνέχεια ο 32χρονος ποδοσφαιριστής γνωστοποίησε στη διοίκηση ότι εφόσον δεν είναι στα άμεσα αγωνιστικά σχέδια της ομάδας, είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει, χωρίς, όμως τότε να σημειωθεί κάποια εξέλιξη.

Ο Πρίττας επανήλθε σήμερα εκ νέου και επισήμανε για μια ακόμη φορά, ότι εάν δεν συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές του προπονητή του, ο ίδιος είναι έτοιμος αποχωρήσει, με δεδομένο ότι έρχεται και η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου.

Από την πλευρά των ανθρώπων της ομάδας, όπως φυσικό, τονίστηκε ότι δεν υπάρχει δεν υπάρχει θέμα γι αυτούς, ο ποδοσφαιριστής ανήκει στο δυναμικό της ομάδας και ο μόνος αρμόδιος για να πει σχετικά κάτι περισσότερο είναι ο Μίχαλ Πρόμπιερζ, ο προπονητής της ομάδας.

Το «θέμα Πρίττα» θα απασχολήσει και στη συνέχεια τους κίτρινους και όλα είναι ανοιχτά σε ότι αφορά το μέλλον του παίκτη στην ομάδα.

 

Διαβάστε εδώ τι δήλωσε ο Πρόμπιερζ για το θέμα Πρίττα

 

Διαβάστε ποιες ήταν οι σκέψεις του Πρίττα σχετικά με το μέλλον του

 

To Top