Συνάντηση ΠΣΑΚ, ΕΟΚ, ΣΕΠΚ και ΓΓΑ για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ

Το πρωί της Πέμπτης 28/1 στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των εκπροσώπων του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, της ΕΟΚ, του ΣΕΠΚ και της ΓΓΑ για το μέλλον των μικρών κατηγοριών.

Το ελληνικό μπάσκετ, πλην Basket League έχει βάλει «λουκέτο» τους τελευταίους μήνες ενώ οι αθλητές των μικρών κατηγοριών ζητούν επιτακτικά την επανέναρξη των πρωταθλημάτων.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών στηρίζει τις πρωτοβουλίες των μελών του και προς αυτή την κατεύθυνση θα πραγματοποιηθεί συνάντηση το πρωί της Πέμπτης 28/1 με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας, του Συνδέσμου Προπονητών και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά ώστε να συζητήσουν τα επόμενη βήματα και το τι μέλλει γενέσθαι με τις μικρές κατηγορίες.

Η ανακοίνωση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών: «Αύριο Πέμπτη 28/1 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, εκπρόσωποι των ΕΟΚ, ΠΣΑΚ και ΣΕΠΚ, θα συναντηθούν με τον ΓΓΑ στο γραφείο του, προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ. Η συνάντηση προέκυψε μετά από πιέσεις του Συνδέσμου μας και ευελπιστούμε να αποχωρήσουμε με την αισιοδοξία χαραγμένη στα πρόσωπα μας»

To Top