ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Συνάντηση στην Αμερική! Ο Καρυπίδης μαζί με τον Τομ Παπαδόπουλο και τον ιδιοκτήτη των Philadelphia Union! (photos)

Στις ΗΠΑ βρέθηκε πριν από λίγες μέρες ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον ελληνοαμερικάνο επιχειρηματία Τομ Παπαδόπουλο σε ποδοσφαιρικό αγώνα.

Συγκεκριμένα, όπως δημοσιεύτηκε στο Hellenic News of America στις 5 Οκτωβρίου, με πλούσιο μάλιστα, φωτορεπορτάζ, ο Καρυπίδης φιλοξενήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης μαρμάρων και γρανίτη Colonial Marble and Granite, Τομ Παπαδόπουλο στο Talen Energy Stadium (εκεί όπου διατηρεί σουίτα) στο περιθώριο ενός ποδοσφαιρικού αγώνα της ομάδας της Φιλαδέλφιας. 

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, ο Καρυπίδης συναντήθηκε επίσης, με τον Τζέι Σούγκαρμαν, πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της Philadelphia Union, αλλά και άλλα στελέχη-κλειδιά της ομάδας, όπως τα χαρακτηρίζει.

Μια συνάντηση για την οποία προς το παρόν, δεν έγινε κάτι περισσότερο γνωστό, σχετικά με τους λόγους της κι αν υπήρξε ή όχι στην ατζέντα των παραγόντων “θέμα ΠΑΕ Άρης” ή αποτέλεσε απλά μια εθιμοτυπική φιλική συνάντηση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το Hellenic News of America, επιφυλλάσσεται για περισσότερες λεπτομέρειες σε άλλο ρεπορτάζ, χωρίς πάντως να υπάρχει περισσότερη πληροφόρηση στη συνέχεια.

Δείτε εδώ τις σχετικές φωτογραφίες, στις οποίες εικονίζεται τόσο ο Θόδωρος Καρυπίδης, όσο και η αδελφή του και τυπικά μεγαλομέτοχος Ειρήνη Καρυπίδη μαζί με τον Τομ Παπαδόπουλο, αλλά και τον Τζέι Σούγκαρμαν:

To Top