Συνάντηση της ΠΑΕ με τους συνδέσμους, εγρήγορση και επαγρύπνηση ενόψει Ξάνθης

Συνάντηση έγινε το βράδυ της Τρίτης ανάμεσα στη διοίκηση της ΠΑΕ και τους οργανωμένους συνδέσμους με αφορμή τον αγώνα της Ξάνθης. Εγρήγορση και επαγρύπνηση από όλους ενόψει της παρουσίας των φίλων του Άρη στα Πηγάδια. Όλοι οι φίλαθλοι του Άρη θα είναι στο “πέταλο”.

Καθώς έχουν δει πολλά τα μάτια μας κι έχουν ακούσει πολλά τα αυτιά μας (ειδικά τα τελευταία 24ωρα) ο Άρης «θωρακίζεται» ενόψει της τελευταίας πράξης του πρωταθλήματος στη Ξάνθη. Κι επειδή πολλά μπορούν να… συμβούν, διοίκηση και σύνδεσμοι φρόντισαν να λάβουν τα μέτρα τους ενόψει της κυριακάτικης συνάντησης στα Πηγάδια.
Αντιπροσωπεία του Super 3 και των Ιερολοχιτών συναντήθηκαν με τους Λάμπρο Σκόρδα, Νίκο Βογιατζή από την πλευρά της ΠΑΕ χαράζοντας την «γραμμή» που θα ακολουθήσουν μπροστά στους κινδύνους που ελλοχεύουν.
Είναι χαρακτηριστικό πως ο Άρης θέλει να αποφύγει ενέργειες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναντίον του συλλόγου. Ο κίνδυνος προβοκάτσιας είναι υπαρκτός και για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε οι εκδρομείς των κίτρινων να καταλάβουν μόνο το “πέταλο” του Ξανθιώτικου γηπέδου.
Κανένας άλλος οπαδός της ομάδας δεν θα βρίσκεται σε κάποια από τις άλλες τρεις εξέδρες του Σκόντα Ξάνθη Αρίνα. Μάλιστα, η ΠΑΕ δεν  θα παραλάβει ούτε προσκλήσεις για ευνόητους λόγους.
Τα εισιτήρια θα παραληφτούν από την κίτρινη ΠΑΕ την Τετάρτη και θα τεθούν σε κυκλοφορία.
To Top