Συνάντηση της ΣΑΡΙΣΑ για την ενίσχυση του ρόστερ

Ο Άρης είναι ομάδα με συγκεκριμένες δυνατότητες και είναι ομάδα που χρειάζεται άμεσα ενίσχυση. Ο Ντομινίκ Τζέιμς και ο Ματέι Κρούσιτς είναι καλοί παίκτες, αλλά δεν φτάνουν. Χρειάζονται προσθήκες και στο “3” και στο “5” και ίσως είναι η ώρα να αναλάβει δράση η ΣΑΡΙΣΑ. Άλλωστε αυτός θα είναι ο λόγος που θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα συνάντηση των μελών της στις αρχές της επόμενης βδομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS.gr ο Κώστας Καραπαναγιώτης, μέλος της επιτροπής οικονομικών της ΣΑΡΙΣΑ, είχε σήμερα συνομιλία με τον πρώην πρόεδρο της ΚΑΕ, Θανάση Τζεβελέκη, στο περιθώριο του αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο Αλεξάνδρειο. Ο κ. Τζεβελέκης προφανώς και είπε στον κ. Καραπαναγιώτη την αναγκαιότητα να λάβει δράσεις η ΣΑΡΙΣΑ τη δεδομένη περίοδο, ώστε να τελειώσει άμεσα το θέμα Τσαλδάρη και να αποκτηθεί, αν αυτό είναι δυνατόν ένας παίκτης μέσα στη ρακέτα.

Στις αρχές της επόμενης βδομάδας θα γίνει προσπάθεια ώστε να βρεθούν όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη της ΣΑΡΙΣΑ για να αποφασίσουν πως και πόσο θα δράσουν στην κατεύθυνση ενίσχυσης της ομάδας. Έχουν αναλάβει να πληρώσουν το τεχνικό τιμ και θα συζητήσουν κάτω από ποιες συνθήκες θα βοηθήσουν και στην ενίσχυση του ρόστερ.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής επανέλαβε πως πρέπει να αποκτηθούν ουσιαστικά δύο παίκτες, ο Τσαλδάρης στην θέση “3” και ένας ακόμα ψηλός, ώστε να βρει η ομάδα μια αγωνιστική ισορροπία. Όπως δείχνουν τα πράγματα, από τις αποφάσεις των μελών της ΣΑΡΙΣΑ εξαρτάται η ενίσχυση της ομάδας και πολλά θα κριθούν την επόμενη βδομάδα…

To Top