Συνάντηση της ΣΑΡΙΣΑ με τέσσερα μέλη!

Μόνο τέσσερα μέλη της ΣΑΡΙΣΑ έδωσαν τελικά το παρών στην συνάντηση που είχε προγραμματιστεί και ως εκ τούτου δεν πάρθηκε καμιά απόφαση σε επίσημο επίπεδο για τα τρέχοντα θέματα της ΚΑΕ Άρης.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν οι κ.κ. Κιοσέλογλου, Ράσογλου (Γιάννης), Καραπαναγιώτης και Πλιάκης και συζήτησαν τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να αλλάξει ρότα η ΚΑΕ. Συζητήθηκε το θέμα της λύσης διοίκησης πρωτοδικείου, όμως αυτό – όπως άλλωστε έχει επισημανθεί – είναι θέμα που αφορά τους μετόχους της ΚΑΕ και τον Ερασιτέχνη Άρη. Η ΣΑΡΙΣΑ έχει εξωθεσμικό ρόλο, πολύ σημαντικό από τη μέρα της ίδρυσής της, όμως δεν μπορεί να πάρει καμία απόφαση για λογαριασμό της ΚΑΕ. Αυτό που επισημάνθηκε από τον κ. Κιοσέλογλου είναι πως “δεν θέλουμε να μπλέξουμε με πρωτοδικεία. Εμείς ως ΣΑΡΙΣΑ στηρίζουμε απόλυτα την εκάστοτε διοίκηση”.

Για το θέμα της οικονομική ενίσχυσης, δεν πάρθηκε καμία απόφαση. Αυτό που τονίστηκε πάντως είναι πως η ΣΑΡΙΣΑ έχει ήδη αναλάβει να πληρώσει τα συμβόλαια των μελών του τεχνικού τιμ και του Βαγγέλη Αλεξανδρή και θα γίνει μια προσπάθεια να συγκεντρωθεί ένα χρηματικό ποσό ώστε να δοθεί για την απόκτηση ενός παίκτη.

To Top