Συνάντηση των τριών φορέων με στόχο τον καλύτερο συντονισμό

Την ευκαιρία να τα πουν και να ψάξουν λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν, θα έχουν το Σάββατο εκπρόσωποι των Super League, Basket League και Volley League.

Θεωρούνται και είναι ο… καθρέπτης των πρωταθλημάτων που διεξάγονται σε αυτήν εδώ την χώρα. Ο λόγος για την Σούπερ Λίγκα, την Μπάσκετ Λιγκ και την Βόλεϊ Λιγκ. Προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι τρεις, όπως άλλωστε συνολικά και οι κοινωνία μας και το Σάββατο θα υπάρξει μεταξύ τους συνάντηση, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις για πολλά ζητήματα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Με κοινή πρωτοβουλία της Super League, της Basket League και της Volley League, θα πραγματοποιηθεί αύριο συνάντηση στα γραφεία της Super League με εκπροσώπους των διοικήσεων των λιγκών του μπάσκετ και του βόλεϊ.

Στόχος της θεσμικής συνάντησης των τριών λιγκών είναι να συζητηθούν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και η ανταλλαγή απόψεων για τη διοργάνωση των αγώνων και την ασφάλεια, καθώς και νομικά και οικονομικά ζητήματα».

Μώραλης: «Στόχο ο καλύτερος συντονισμός»

Ο πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης δήλωσε σχετικά: «H Super League, σε συνεργασία με τις αντίστοιχες διοργανώτριες αρχές των πρωταθλημάτων μπάσκετ και βόλεϊ, τη Basket League και τη Volley League, έχει ως στόχο να καθορίσει ένα κοινό πλαίσιο συνεννόησης και ενημέρωσης σε ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της, όπως ο προγραμματισμός των πρωταθλημάτων, θέματα ασφαλούς διεξαγωγής των αγώνων, αλλά και ζητήματα οικονομικής και νομικής φύσης. Στόχος είναι να υπάρχει καλύτερος συντονισμός και συστηματική επικοινωνία μεταξύ των τριών θεσμικών φορέων, έτσι ώστε να εστιάσουμε στην εξεύρεση των καλύτερων λύσεων».

πηγή: gazzetta.gr

To Top