Συνέλευση ΕΠΟ: Αναδιάρθρωση, άνοδος δυο ομάδων, ξένος ρέφερι τέλος στην Superleague 2

Ο πρόεδρος της Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος, αναφέρθηκε στο σκέλος της αναδιάρθρωσης με τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ να του απαντά κατά της γενικής συνέλευσης της ΕΠΟ.

Ο Μποροβήλος τόνισε μεταξύ άλλων ότι «η Λίγκα είναι διατεθειμένη να μιλήσει για την αναδιάθρωση. Όχι για τα θέλω της γειτονιάς. Αλλά να είναι τεκμηριωμένα όλα. Εκεί εμείς έχουμε αντιρρήσεις. Οι δικές μας μελέτες λένε πως η Ελλάδα δεν αντέχει στις δύο εθνικές κατηγορίες τόσες ομάδες. Να είναι κάτι που να ανταποκρίνεται στην Ελλάδα του 2022. Είναι ζήτημα το ποδόσφαιρο που θα οργανώσουμε και για πόσα χρόνια. Το τι ποδόσφαιρο θέλουμε».

Σε εκείνο το σημείο του απάντησε ο Δημητρίου ως εξής: «Κύριε Μποροβήλε θεωρώ πως δύο πρέπει να ανεβαίνουν και δύο να πέφτουν. Ήταν θέμα του Υφυπουργείου Αθλητισμού ότι έγιναν 34 ομάδες. Δεν ήταν θέμα του ποδοσφαίρου». Με αυτόν τον τρόπο φάνηκε να συντάσσεται υπέρ της Super League 2.

Στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ έγινε θέμα για τον ορισμό ξένου διαιτητή στην Super League 2.
Ο ορισμός του Κροάτη Μπέμπεκ στον αγώνα Βέροια – ΑΕΛ για την Super League 2 έγινε… θέμα στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, καθώς κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από τον κανονισμό διαιτησίας.

Ο πρόεδρος της μικρής λίγκας, Λεωνίδας Λεουτσάκος τόνισε. «Ο Κλάτενμπεργκ μας απάντησε για τον ξένο διαιτητή ότι ο κανονισμός διαιτησίας τροποποιήθηκε στις 9 Μαρτίου».

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου, απάντησε. «Θα πούμε να μην ξαναορίσει ξένο διαιτητή στη Super League 2. Αν θέλει πιο έμπειρο, να διαλέξει από τη Super League 1».

To Top