ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Συνέλευση περιμένοντας να… μάθει σε ποια κατηγορία θα παίζει

Μετά από διάστημα δυο μηνών και αφού χάθηκε πολύτιμος χρόνος, ο Άρης περιμένει ακόμη να μάθε σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται στην περίοδο 2015-16, βιώνοντας ένα ακόμη μαρτυρικό καλοκαίρι.

Στις 17 Μαΐου που τέλειωσε το πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής τερμάτισε 2ος, χωρίς το δικαίωμα της ανόδου. Από τότε παρουσιάστηκε σαν… plan b η άνοδος μέσω της “πόρτας” των δευτεραθλητών, πέρασαν δυο μήνες και αποδείχθηκε στην πράξη ότι πρόκειται για μια διαδικασία πολυδαίδαλη και χρονοβόρα, ειδικά όταν επί της ουσίας δεν εμφανίστηκε κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο δράσης.

Μέσα σε αυτό το κλίμα της αβεβαιότητας, ο Άρης μπαίνει στις διαδικασίες της σημερινής γενικής συνέλευσης, τη στιγμή που αύριο Τρίτη θα συνεδριάσει η Football League, με την ελπίδα να πλησιάσει ακόμη πιο κοντά στην απόφαση της συμμετοχής των δευτεραθλητών της Γ΄εθνικής στο νέο πρωτάθλημα.

Το πότε ακριβώς θα γίνει αυτό παραμένει άγνωστο. Είναι όμως χαρακτηριστικό σημείο των καιρών κι ενώ τα μέλη του Άρη θα κληθούν να αποφασίσουν για το “αύριο” της ομάδας.

To Top