ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δεύτερη σερί “γκέλα” (0-0) του Άρη, του έκλεψαν πεντακάθαρο γκολ!

Για δεύτερο σερί ματς, ο Άρης “κόλλησε”, πέταξε δύο ακόμα βαθμούς αυτή τη φορά στο “Ελ Πάσο” με την (ουσιαστικά τελευταία) Καλλιθέα (0-0), αλλά έχει δικαιολογημένα παράπονα από την διαιτησία, για το γκολ του Διαμαντόπουλου στο 75΄που κακώς δεν μέτρησε! Οι “κιτρινόμαυροι” έφτασαν τους 50 βαθμούς, παραμένουν πρώτοι, αλλά μειώθηκε η διαφορά από την δεύτερη θέση.

Ο Άρης απέναντι στην χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος επέλεξε να μην αλλάξει συνταγή, να είναι αρκετά προβλέψιμος κι ενώ έκανε ευκαιρίες να μην μπορεί να “σπρώξει” τη μπάλα στα δίχτυα, απέναντι στον… τελευταίο της βαθμολογίας. Εδωσε δικαιώματα στον αντίπαλο και το πλήρωσε σε συνδυασμό με την αποδεδειγμένη πλέον εχθρική στάση που έχει από την διαιτησία!

Ένα ακόμα ματς, που ο φετινός Άρης «πέταξε» το πρώτο ημίχρονο, παρότι ήταν πολύ καλύτερος, δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες, ενώ είχε και δοκάρι.Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Μόλις στο 8΄ο Άρης απείλησε για πρώτη φορά με τον Διαμαντόπουλο, η προσπάθεια του οποίου κατέληξε σε κόρνερ. Ένα λεπτό μετά, μεγάλη φάση με τον Χαντί, σε κόρνερ και πάλι ο γκολκίπερ της Καλλιθέας με εξαιρετική επέμβαση. Στο 19΄και στο 31΄ακυρώθηκαν γκολ του Άρη, ως οφ σάιντ. Στο 35΄η μεγάλη φάση του αγώνα. Ο Πλατέλλας πήρε την κεφαλιά μετά τη σέντρα του Βαλεριάνου, με τον Σεζάι, να την βρίσκει και αυτή να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας της Καλλιθέας! Τα επόμενα λεπτά του πρώτου μέρους, κύλησαν με τον Άρη να πιέζει δίχως αποτέλεσμα, έχοντας να αντιμετωπίσει παράλληλα και το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων.

Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο, προκειμένου να πετύχουν ένα γρήγορο τέρμα, όμως δεν το κατάφεραν ούτε και τώρα. Στο 52΄μεγάλη ευκαιρία του Άρη, με το σουτ του Χαντί, να απομακρύνεται μέσα στη μεγάλη περιοχή. Στο 64΄ο Ντούνης, έχασε απίστευτη ευκαιρία για το 0-1, αλλά ο Θεοδωράκης του λέει “όχι” σε πλασέ, αμαρκάριστος στη μεγάλη περιοχή!

Ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ του Άρη στο 75΄! Ο Διαμαντόπουλος, υποδείχθηκε σε θέση οφ σάιντ, αλλά καλυπτόταν!

Στο 86΄ο Μπούρμπος αποβλήθηκε στο 86΄, αφήνοντας τον Άρη με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο του αγώνα, χωρίς ποτέ να καταλάβει κανείς τον λόγο! Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ροκανίσουν τον χρόνο, παίχθηκε ελάχιστα ποδόσφαιρο, ενώ οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού, έδειξαν να μένουν από δυνάμεις, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μην φτάσουν στο πολυπόθητο γκολ.

Καλλιθέα (Γ. Κορακάκης): Θεοδωράκης, Συριόπουλος, Ζεζάι, Χοτζάλι, Ντιακιτέ, Παπαγελλής, Καντέ, Μάκο, Παυλής (67΄Μίγγος), Γκέτσι (85΄Τζιτζικαλάκης), Ζυγκερίδης (54΄Τσατσόπουλος)

Άρης (Δ. Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Μαραγκός, Δεληζήσης, Βαλεριάνος (46΄Μπούρμπος), Μουμίν, Παυλίδης, Πλατέλλας, Ντούνης (66΄Μιλούνοβιτς), Χαντί (74΄Μπαστακός), Διαμαντόπουλος

Διαιτητής: Μπλούνας (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Σταματάκος (Λακωνίας) – Παγούρας (Βοιωτίας)

 

 

 

To Top