Συνέντευξη Τύπου εφ’ όλης της ύλης από την ΚΑΕ Άρης

Συνέντευξη Τύπου έδωσε η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης στην διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκε ο Βαγγέλης Αγγέλου, ενώ έγινε ξεκαθάρισμα από τον πρόεδρο της ομάδας, Λευτέρη Αρβανίτης προς τους Θανάση Τζεβελέκη και Γιάννη Δαμιανίδη ότι πρέπει να συνεισφέρουν στην κάλυψη του ποσού που απαιτείται να δίνεται ετησίως για το άρθρο 99.

Τον λόγο πήγε αρχικά ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης. “Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία τον πρώτο χρόνο της διοίκησής μας. Είχαμε μία καλή σχέση μεταξύ μας οι όποιες τριβές είχαμε είναι όπως βλέπει ο καθένας από την πλευρά του τα θέματα. Ελπίζω να έχουμε καλύτερη συνεργασία την επόμενη χρονιά.

Ξεκινήσαμε πριν από ένα χρόνο, γνωρίζετε την κατάσταση που υπήρχε. Περάσαμε πολύ δύσκολη χρονιά έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια απ’ όλου για να φτάσουμε στο τέλος της σεζόν με το κεφάλι ψηλά και να νιώθουν οι Αρειανοί υπερήφανοι. Αγωνιστικά ήταν καλή η χρονιά, μπορούσαμε να περάσουμε στην τετράδα. Η μεγάλη επιτυχία δεν ήρθε για μία βολή ή για κάποια διαιτητικά σφάλματα. Ήμασταν ομάδα, οικογένεια, παλεύαμε και τιμούσαμε τη φανέλα.

Στο διοικητικό κομμάτι πετύχαμε αρκετά πράγματα με μεγάλο αγώνα, μεγάλη ενέργεια. Στόχο ήταν να μειώσουμε τα υπέρογκα χρέη που είχε ο σύλλογος. Πήραμε γρήγορα άδεια για να παίξουμε στο πρωτάθλημα, γενικά ήμασταν μία συνεπή ομάδα στι υποχρεώσεις τη. Στο εξάμηνο σας είπα ότι από τα 5,6 εκατομμύρια ευρώ χρεών πέσαμε στα 4,9 εκατ. ευρώ. Τον Μάιο πήγαμε στο άρθρο 99 με 4,7 εκατ. ευρώ χρέη. Στόχος είναι να μειωθούν κι άλλο τα χρέη με την υπαγωγή στο άρθρο 99. Αν το καταφέρουμε τον Σεπτέμβριο τα χρέη θα πέσουν στα 3,2 εκατομμύρια ευρώ, ανάλογα με τις συμφωνίες που θα πετύχουμε. Για τα επόμενα πέντε χρόνια χρειάζεται η ΚΑΕ περίπου 600.000 ευρώ ετησίως που θα πηγαίνουν στα παλιά χρέη.

Η φετινή χρονιά είναι κερδοφόρα αλλά όπως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα είχαμε ένα πρόβλημα στη ρευστότητα. Το λύσαμε στο τέλος τη χρονιά και οι παίκτες που είχαμε έκαναν διετή ή τριετή συμβόλαια. Είχαμε ένα θέμα με την στέρηση εσόδων. Βάλαμε υψηλό, όπως αποδείχτηκε, στόχο στα διαρκείας, δώσαμε περίπου 1.300 πέρσι. Το Aris Golden Club πιστεύαμε ότι θα βοηθούσε περισσότερο οικονομικά, πήραμε 40% λιγότερα από αυτά που υπολογίζαμε, ενώ πρόβλημα είχαμε και με το κλείσιμο της ΕΡΤ, απ’ όπου έχουμε να παίρνουμε 90.000 ευρώ.

Ελπίζουμε τη νέα σεζόν οργανώνοντας το τμήμα μάρκετινγκ να καταφέρουμε να έχουμε περρισσότερα έσοδα. Να δούμε την προώθηση των διαρκείας απευθυνόμενοι σε ένα άλλο τάργκετ γκρουπ. Η διοίκηση συνεχίζει όπως είναι προστέθηκε ο Θωμάς Νικολός από το Aris Golden Club. Ήταν μία χρονιά που άφησε θετικό πρόσημο στο διοικητικό και το αγωνιστικό κομμάτι. Η σεζόν που ξεκινά θια είναι το ίδιο δύσκολη με τη φετινή. Πρέπει όλος ο Άρης στην προσπάθεια που γίνεται και είναι τίμια, ειλικρινής με καθαρά χέρια, να συστρατευτεί για να βγει το τμήμα από την κρίση και να δημιουργήσει τις συνθήκες για κάτι καλύτερο και όμορφο.

Μπροστάρηδες θα πρέπει να είναι όσοι έχουν ευθύνες όλα αυτά τα χρόνια στη δημιουργία των χρεών. Είτε διοικούσαν είτε όχι, είτε στήριζαν αυτούς που διοικούσαν. Είχαμε τη γνωστή ωραιοποίηση, την κατάσταση των διαχειρίσιμων χρεών, την παραπλάνηση του Aρειανού λαού μέσα από το γνωστό σύστημα που επικρατούσε στην ομάδα, οπότε πλέον η ομάδα εδώ που έχει φτάσει πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθιύνες τους. Εμείς κάναμε μεγάλη προσπάθεια, ξεκινήσαμε με δύναμη και φέτος, αν δούμε όπως αυτοί που έχουν τις ευθύνες συνεχίζουν να παίζουν κρυφτό, δε θα το αφήσουμε έτσι. Θα ενημερώσουμε αμέσως το λαό του Άρη για το τι συμβαίνει και από κει και μετά δε νομίζω ότι θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε να διοικούμε μ’ αυτόν τον τρόπο”.

Τα δάκρυα του Γαλιλαία

Τον λόγο πήρε ο υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΚΑΕ, Χρήστος Γαλιλαίας, για να παρουσιάσει τον Βαγγέλη Αγγέλου. Ήταν τέτοια η φόρτιση που άρχισε να δακρύζει… “Πριν βγει κανείς να ταξιδέψει στη θάλασσα, πρέπει να πάρει το δελτίο καιρού. Αυτό για το καράβι που λέγεται Άρης έβγαλε απαγορευτικό. Είναι αυτοκτονία να βγεις στη θάλασσα. Η ιστορία και το μέγεθος του συλλόγου δεν επιτρέπει να μείνει το καράβι δεμένο, η πλειοκτήτρια εταιρία, η διοίκηση, έπρεπε να πάρει την απόφαση για να βγει το καράβι. Όμως έπρεπε να βρεθεί ο κατάλληλος καπετάνιος. Έχουμε την τύχη να έχουμε τον καλύτερο καπετάνιο στην Ευρώπη, τον Βαγγέλη Αγγέλου ο οποίος δέχτηκε να πάρει αυτό το ρίσκο και να μοιραστεί το όραμα της διοίκησης και του λαού του Άρη, συναισθανόμενος το βάρος της ιστορίας και της φανέλας. Έχουμε τη χαρά και την τιμή να παρουσιάσουμε σήμερα τον κόουτς.

Πριν λίγο είχα πάει στα γραφεία και έκανα μία εκτύπωση του γνωστού ποιήματος του Κωνσταντίνου Καβάφη, την Ιθάκη, κάτι το οποίο σκεφτόμουν εδώ και εβδομάδες. Περιγράφει με ακρινή τρόπο τη διαδρομή ετην οποία αναφέρθηκα. Όποιος το διαβάσει και καταλάβει τη φιλοσοφία των στίχων, μπορεί να αντιληφθεί τη φιλοσοφία τη δική μας και του κόουτς η οποία συμπλέει με το όραμα του λαού του Άρη”.

Αγγέλου: “Πρόσθεση, αφαίρεση, όχι διαίρεση”

Ο Βαγγέλης Αγγέλου πήρε τον λόγο και τόνισε αρχικά πως “έχω πει πολλές φορές τη χαρά και την τιμή που νιώθω ερχόμενος στην οικογένεια του Άρη. Νομίζω ότι μου έχουν καταλογιστεί και πράγματα που δεν είμαι υπεύθυνος, από την αγάπη και την παρότρυνση, ίσως είναι παραπάνω απ’ αυτό που αξίζει κάποιος. Όποιος έρθει το μόνο που έχει να πάθει είναι συναισθηματικό σοκ. Στον Άρη δεν μπορείς να πεθάνεις από το κακό, μόνο από την αγάπη.

Το άθλημα που κουβαλάει την ιστορία του Άρη είναι το μπάσκετ. Το μπάσκετ είναι πολύ αυστηρό άθλημα, πειθαρχημένο, που παίζεται σε συγκεκριμένο χώρο με συγκεκριμένους κανόνες και χρόνο. Δεν μπορείς επίθεση πάνω από 24”, δεν μπορείς να κατέβεις το μέσο του γηπέδου πάνω από 8” και ούτω καθεξής. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι ένα άθλημα τόσο ξεκάθαρο και αληθινό πώς έχει διοικηθεί με τόσο ελεεινό, αδιαφανή και ντροπιαστικό τρόπο! Ένα άθλημα που έχει προσελκύσει και έχει φτιάξει πρότυπα, πώς μπορεί να διοικείται από ανευθυνότητα. Ένα άθλημα που δίνει τόση χαρά και αποτελεί πρότυπο συνεργασίας και ομαδικότητας, πώς μπορεί να απομονώνει ανθρώπους και να αναιρεί τη λέξη συνεργασία. Έχετε συμμετάσχει κι εσείς οι δημοσιογράφοι σ’ αυτά τα πράγματα.

Είπα πολύ απλά ότι έτσι όπως μιλάμε για την ιστορία του Άρη, γνώρισα πολύ δυνατούς ηθικά ανθρώπους. Ήρθα στον Άρη για την παρέα, τη φιλία, τη συναδελφικότητα, τη συνεργασία. Βλέπω ότι στις πράξεις που πρέπει να κάνει ο Άρης, πρόσθεση ή αφαίρεση, κυριαρχεί η διαίρεση. Πρέπει να υπάρχει ανάληψη ευθύνης, οπότε στο κομμάτι που αναλογεί σε μένα, λέω ότι θα έχουμε πολλές και μεγάλες εκρήξεις στην προσπάθεια αυτή και ελπίζουμε ότι από την αποτυχία θα βγει κάτι καλό.

Στη Θεσσαλονίκη δεν θέλει κανείς να ακούει για τον Άρη. Σας ρωτάω: Ποιος ευθύνεται; Σε ένα σύλλογο με τόσο μεγάλη ιστορία, στον οποίο η γιορτή για τον Νίκο Γκάλη είναι πρότυπο, ποιος ευθύνεται για το ότι όποια πόρτα χτυπάει ο Άρης είναι κλειστή; Τα λάθη που γίνονται και θα γίνουν είναι προς μία κατεύθυνση. Όμως δε μιλάμε επώνυμα για τα λάθη που έχουν γίνει. Αν ένας κόουτς κάνει λάθη, τον σταυρώνει το σύστημα μέσα από την ιδιότητα των μάνατζερ. Προσπαθούμε να συνεργαστούμε με κανόνες και όποιος τους παραβεί, υπάρχει σύγκρουση. Ο Άρης προσπαθεί να φτιάξει ένα ρόστερ και έχει βαρίδια από το παρελθόν. Γιατί δε συζητάμε πώς μπορούν αυτά τα βαρίδια να γίνουν ελαφρύτερα; Μέρος της επιτυχίας αυτού του εγχειρήματος εξαρτάται από την ανάληψη ευθυνών περασμένων χρόνων. Όσοι έχουν κάνει τα προηγούμενα λάθη, αγαπάνε τον Άρη. Όμως κάποια στιγμή πρέπει να γίνει πρόσθεση και αφαίρεση. Αφαίρεση του χρέους, πρόσθεση νεαρών παικτών, παραγωγή, για να παράγει ο σύλλογος πρότυπα ώστε να μπορέσει μετά από 4-5 χρόνια να βγει απ’ αυτό το τρίγωνο, όχι των Βερμούδων, αλλά αυτό που τραβάει το καράβι προς τα έξω.
Γιατί δέχτηκα; Με συνεπήρε η προσπάθεια, η αύρα, η παρέα. Δεύτερον γιατί άνθρωποι θυσίασαν το χρόνο τους και τα πάντα για τον Άρη. Ο πρόεδρος, Λευτέρης Αρβανίτης ασχολείται… 48 ώρες τη μέρα με την εταιρεία που έχει και κλέβει 6-7 ώρες και ασχολείται με την ομάδα. Ο Χρήστος Γαλιλαίας έχει αφαιρέσει 9 ώρες τη μέρα από τη ζωή του για την ομάδα. Πώς θα μπορούσα να μην ακολουθήσω; Πρέπει να θυσιάσουμε όλοι κάτι από το εγώ μας.

Ο Παρασκευάς Μουρατίδης είναι προσθήκη που θα βοηθήσει πάρα πολύ. Σε μία Ελλάδα που έχει τόση ανεργία, ποώς θα μπορέσει ο ταλαιπωρημένος κόσμος να βοηθήσει τον Άρη; Ο Χρήστος Γαλιλαίας είπε ότι αυτό το ταξίδι έχει και τρέλα. Υπάρχει ρίσκο. Είμαστε έτοιμοι, αισιόδοξοι, δυνατοί και με την αλήθεια και τη φερεγγυότητα θα καταφέρουμε στις συμφωνίες μας να πείσουμε τους ανθρώπους ότι είμαστε φερέγγυοι. Πιστεύουμε με τη βήθεια του Θεού ότι θα τα καταφέρουμε. Θα σηκώσουμε με το γάντι του πολέμου σε οποιονδήποτε ακολουθήσει τακτικές κατά του Άρη.

Με πρωτοβουλία ενός φίλου γνώρισαν τον κ. Παπαϊωάννου και τους κ.κ. Χριστόδουλο Αντωνιάδη, τον κ. Πλιάκη, το Aris Golden Club, τους Παλαίμαχους. Στην εκδήλωση του Νίκου Γκάλη παραμιλούσε όλη η Ελλάδα. Αν δεν ήταν αυτή η εκδήλωση δε θα ερχόταν ο Αθηναίου και ο Γκίκας που είχαν μεγαλύτερες προτάσεις. Αυτός ο μεγάλος παίκτης κατάφερε να εμπνεύσει και τους παίκτες. Αυτή η αύρα και αυτή η ιστορία, όσο υπάρχει αλήθεια, θα μπορέσει να κάνει την ομάδα να ολοκληρώσει το ταξίδι.
Το μπάσκετ είναι άθλημα που η προσπάθεια ανταμείβεται. Δεν είναι κατανοητή η κατεύθυνση της διοίκησης: δυλειά, προσπάθεια και αλήθεια. Ξέρω πώς αγοράζει κάποιος και ποιος πουλάει. Εδώ υπήρχε μία τακτική που κάποιος πήγε να πουλήσει το κρέας για ψάρι. Δέχομαι να μου πουλήσεις ακριβά, αλλά να παραποιήσεις το εμπόρευμα, με κάνει έξαλλο. Οκαθένας από μας έχει ένα στίγμα. Στην πρώτη περίπτωση μεταγραφικού στόχου άνθρωπος τραυματισε τη μεταξύ μας σχέση. Θα μπορούσε να πει μην προχωράς. Κάναμε πρόταση επαγγελματική και ο άνθρωπος αυτός μας κορόιδεψε. Γι’ αυτό με ενάγκασε και είπα όσο είμαστε εδώ, κόβουμε τη συνεργασία και την επαγγελματική και την ηθική.

Ο Παρασκευάς Μουρατίδης ήρθε στον Άρη με δική μου πρωτοβουλία. Θα είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία του καραβιού. Ό,τι έχει σχέση με την ανάγκη της αγωνιστικής και διοικητικής μέριμνας της ομάδας. Έχει εμπειρία, ήθος και αυτλήν την ευθύνη πήρα και την πρότεινα στη διοίκηση και αυτή προχώρησε σ’ αυτήν τη συνεργασία”.

Για τα μεταγραφικά ο Αγγέλου τόνισε “το πρώτο πλάνο που είχαμε είναι το εξής. Προσπαθούμε να χτίσουμε μια ομάδα βασισμένη στην άμυνα, τη δημιουργία και να κυνηγάμε τις χαμένες μπάλες. Αυτό είναι το DNA του συλλόγου. Φέραμε δύο γκαρντ όταν χάσαμε τον Πάσαλιτς. Όπως μου είπε πολύ σημαντικός παράγοντας, το άρθρο 99 είναι ευαγγέλιο για τον Άρη. Οταν έγινε συζήτηση με τους μάνατζερ τους είπαμε ότι δε θα συζητάμε “έχψ μια πρόταση από κάποιον άλλον”. Θα λέμε “θέλω να έρθω στον Άρη ή όχι;”. Στο πλαίσιο αυτό τέθηκε εκτός ο Πάσαλιτς. Δεν τον πήρα τηλέφωνο. Απευθυνθήκαμε σε δύο παίκτες που έχουν τα στοιχεία που θέλουμε και στην σχέση ασίστ – λάθη και ο Γκίκας και ο Αθηναίου είναι εξαιρετικοί σ’ αυτό. Κάναμε δύο πολύ καλές προσθήκες. Στο θέμα του οργανωτικού θα είμαστε καλά. Από κει και πέρα ήταν κλειδί η παραμονή του Πελεκάνου. Είναι τιμή και τύχη που τον έχουμε. Ο Χαρίσης μπορεί να μας βοηθήσει στα μπλοκ και τα ριμπάουντ. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την παρουσία του Μποχωρίδη στην Εθνική. Έχουμε μιλήει με την οικογένεια και τον εκπρόσωπο του Βεζένκοφ. Περιμένουμε την απάντησή του, δεν εξαρτάται από μας. Περιμένουμε να έρθει μέχρι τις 2 Αυγούστου. Κάναμε χθες το βράδυ πρόταση στον Βεργίνη για κλειστή διετή συνεργασία που την αρνήθηκε. Πηγαίνουμε στο επόμενο στάδιο. Συζητάμε με 4 παίκτες εκ των οποίων ο ένας θα χρειαστεί ένα σύνολο παικτών για να αποκτηθεί και θα καταθέσουμε την πρόταση μετά την πρώτη εβδομάδα του εφηβικού πρωταλήματος στην Εσθονία”.

Για το θέμα Βεζένκοφ είπε: “Ο Σάσα είχε αποφασίσει να πάει στις ΗΠΑ. Εμείς με έντιμο τρόποξεκινήσαμε μία σειρά συζητήσεων που περιλάμβανε μέχρι και την αποδοχή του να έρθει εδώ ο κόουτς του Εξέβιερ που τον θέλει σαν τρελός! Εγώ μίλησα με τον παίκτη και του είπα ηρέμησε, μακάρι στη ζωή σου να είναι τέτοια τα διλήμματα, είσαι σε μία οικογενειακή ομάδα. Περιμένουμε την απάντησή του. Δε μας κορόιδεψε ούτε ο εκπρόσωπός του, ούυτε η οικογένειά του”.

Ερωτήσεις δημοσιογράφων

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ο κ. Αρβανίτης είπε: “Έχω πει ότι τις ευθύνες έχουν αυτοί που διοίκησαν την ομάδα. Ο κ. Τζεβελέκης και ο κ. Δαμιανίδης. Δε θέλουμε συγνώμη, αλλά να φέρουν 400.000 το χρόνο για να σωθεί η ομάδα. Το αν είναι υπόδειγμα μία εταιρεία φαίνεται από τους ισολογισμούς της. Όλες οι χρήσεις ήταν ελλειματικές πάνω από ένα εκατομμύριο. Τώρα έχουμε ένα εκατομμύριο τζίρο και 5 εκατομμύρια χρέη.

Ο κ. Τζεβελέκης μου απάντησε ότι θα είναι κοντά στην ομάδα, θα δούμε τις πράξεις. Αν δεν αναληφθούν οι ανάλογες ευθύνες, δε νομίζω ότι μπορεί να συνεχίσει να διοικεί η παρούσα διοίκηση. Η συνεργασία βασιζεται στο καλό του Άρη και στη συνέχεια της ομάδας. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με κανέναν και προσωπικά. Όλα για τον Άρη γίνονται. Λύσεις μπορούν να βρεθούν. Πιστεύουμε ότι πρέπει οι υπεύθυνοι των τόσων χρόνων να σταθούν στην ομάδα”.

Για τον οικονομικο έλεγχο είπε ότι “ο μόνος τρόπος για να προχωρήσουμε είναι η αλήθεια. Ο έλεγχος έχει αποφασιστεί πώς θα γίνει, θέλει προσοχή αυτό το κομμάτι, η ανάθεση του ελέγχου σε ορκωτό λογιστή ξέρετε τι μπορεί να σημαίνει. Το 99 μας έχει βάλει ένα μικρό φρένο, μετά τις 7 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει και ο έλεγχος. Ο κόσμος ξέρει πόσο έμπαινε μέσα η ομάδα κάθε χρονιά. Η υπεύθυνη του λογιστηρίου επίτηδες δεν άλλαξε, για να μην πει κανείς ότι “μαγειρεύεις τα στοιχεία”.

Για το άρθρο 99 σχολίασε πως “ο χρόνος τρέχει και παλεύουμε. Για τη διαδικασία που είναι σε εξέλιξη καλό είναι να μη λέμε πολλά πράγματα, υπάρχουν άνθρωποι θετικοί και αρνητικοί. Ο καθένας κρίνεται. Όταν θα εκδικαστεί η υπόθεση θα φανεί ποιου συναίνεσαν και ποιοι όχι, ποιοι βοήθησαν την ομάδα και ποιοι όχι. Είναι μεγάλο το ποσοστό των πιστωτών με τους οποίους έχουμε συμφωνήσει αλλά θέλει δουλειά ακόμα”.

Για τον Νίκο Γκάλη και την παρουσία του στην ΚΑΕ: “Είναι ένα τεράστιο και αναξιοποίητο κεφάλαιο για τον Άρη. Η εκδήλωση θα μείνει στην ιστορία. Όποτε τον έχουμε ανάγκη θα είναι πάντα δίπλα μας. Μου είποε πρόεδρε ό,τι θέλεις εγώ θα είμαι εδώ. Όσο χτίζουμε, θα φτάσουμε και στο σημείο που θέλουμε για να έρθει κοντά στον Άρη όπως θέλει εκείνος”.

Για το θέμα του τμήματος μάρκετινγκ: “Η επιλογή του κ. Στακιά έγινε βάσει του βιογραφικού του, είναι ικανός, νέος, Αρειανός. Θα κάνουμε πάρα πολλά πράγματα για το θέμα μάρκετινγκ. Πολλά θα πούμε στην παρουσίαση των διαρκείας, την ερχόμενη Δευτέρα”.

Για την παρουσία του κόσμου είπε ότι “χωρίς τον κόσμο δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Κακώς πέρυσι ο κόσμος δεν ήταν τόσο κοντά μας όσο θα έπρεπε. Μου είπαν ότι απορροφήθηκαν στο ποδόσφαιρο. Φέτος όλοι υπόσχονται ότι θα είναι κοντά στο τμήμα και σ’ αυτό βοήθησε το πώς τελείωσε η χρονιά, τα ματς με τον Πανιώνιο. Η ομάδα πήε και αγωνιστικό ρίσκο, με την απαγόρευση μετατραφών και στη διάρκεια της χρονιάς να μην μπορείς να αλλάξεις ούτε ένα αθλητή. Άλλες ομάδες εκτίναξαν τα μπάτζετ τους και τις κερδίζαμε εύκολα”.

Για το απαγορευτικό της FIBA τονισε πως “χρειάζονται πολλά χρήματα για να άρουμε το εμπάργκο. Αν υπαχθούμε στο άρθρο 99 πιστεύω ότι θα το τελειώσουμε. Δεν έχουμε τη ρευστότητα τη στιγμή που πρέπει. Πρέπει να έχουμε 200.000 ευρώ. Όμως επειδή είδαν ότι την περσινή χρονιά αντέξαμε παρά την πίεση, έχω μηνύματα από μερικούς πιστωτές ότι “πρόεδρε κάνε μία πρόταση για να δούμε”. Είναι άδικο αυτό που συμβαίνει και αυτό που κάνουν στον Άρη. Οι περισσότεροι έχουν υπογράψει τεράστια συμβόλαια, έχουν πάρει το 60-70%. Μένει το 30%, τους λέμε να κόψουν το μισό από το 30% και δεν το δέχονται. Υπάρχει αθλητής με συμβόλαιο 400.000 ευρώ, έχει πάρει 330.000 ευρώ και δε δέχεται να πάρει 35.000 ευρώ αντί για 70.000 ευρώ”.

 

To Top