ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Συνέντευξη Τύπου σύντομα από την ΚΑΕ- Η χορηγία για τη φανέλα και οι πρώτοι ελληνικοί στόχοι

Ο Αρης ξεκίνησε πλέον να μπαίνει στο «πετσί» του σχεδιασμού της επόμενης χρονιάς και φυσικά θέλει να βάλει τις βάσεις σε όλα τα επίπεδα.

Με τον Γιάννη Καστρίτη στον πάγκο, την ευρωπαϊκή προοπτική και την αδειοδότηση δεδομένη, ο Αρης θέλει να μιλήσει ανοιχτά ξανά προς τον κόσμο, αφού τρέχει και η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Η σχέση της διοίκησης με τον κόσμο ήταν πάντα ειλικρίνειας και για τον λόγο αυτό θα δοθεί νέα συνέντευξη Τύπου.

Ο Αρης μάλιστα ξεκινάει σταθερά την επόμενη ημέρα στο αγωνιστικό. Νετζήπογλου, Σχίζας και Σιδηροηλίας είναι η βάση. Ο Λόκετ επίσης βάζει υποψηφιότητα να μείνει, αφού για τους υπόλοιπους δε θα είναι καθόλου εύκολο με τα κασέ να ξεφεύγουν.

Πάμε τώρα στην ελληνική αγορά. Παπαδάκης, Καββαδάς, Γκιουζέλης και άλλοι παίκτες είναι στο στόχαστρο, αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν και από το οικονομικό. Ο Γιάννης Καστρίτης γνωρίζει καλά τι θέλει η ομάδα.

Οσο για την επέκταση του Νετζήπογλου, υπάρχει πάντα η σκέψη της επέκτασης της συνεργασίας, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει κανένα ραντεβού.

Τέλος, συνεχίζονται οι προσπάθειες του Άρη για το χορηγικό κομμάτι. Πέραν της συνεργασίας με την WATT+VOLT, έχει προχωρήσει το θέμα ενός άλλου χορηγού που θα διαφημίζεται στην φανέλα. Η δυναμική του συλλόγου είναι τέτοια, που επιτρέπει στη διοίκηση να ελπίζει σε κάτι καλό!

To Top