Συνέπεια στην άμυνα, βελτίωση στην επίθεση και έρχεται η τετράδα από το ΟΑΚΑ! (PRESSARIS-Live, 19:00)

Ίδια προσήλωση στην αμυντική λειτουργία και πιο ξεκάθαρες επιλογές στην επίθεση θα αυξήσουν τις πιθανότητες του Άρη να κάνει το 2-0 με την ΑΕΚ και να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά. Οι κίτρινοι φιλοξενούνται σήμερα (19:00) στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ με το μυαλό στο ροζ φύλλο αγώνα και πουθενά αλλού.

Ο Άρης χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση επιθετικά κατάφερε να κερδίσει δίκαια και καθαρά και με κόντρα διαιτησία την ΑΕΚ. Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την απουσία του Μαλίκ Χέρστον και την κακή κατάσταση του Μενσά Μπονσού, “έκρυψε” σωστά την δυστοκία των δύο πρώτων σκόρερ του (Βεζένκοφ 5/15, Τόμας 0/6) και με άμυνα “γρανίτη” έκανε το 1-0 την Τετάρτη.

Τι αναζητά σήμερα στο ΟΑΚΑ; Την ίδια συνέπεια στην άμυνα, το ίδιο πάθος από όλους όσοι κληθούν να αγωνιστούν και πιο καθαρό μυαλό στην επίθεση, για να αυξηθεί η παραγωγικότητα.

Εφόσον γίνουν αυτά, οι κίτρινοι, ακόμα και μέσα στο ΟΑΚΑ θα έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Σαφώς και η απουσία του Χέρστον είναι σημαντική παράμετρος του αγώνα, ωστόσο οι γηπεδούχοι έχουν τρεις εξαιρετικούς σουτέρ (Ίνγκλις, Ντελινινκάιτις, Σάκοτα) και δύο με καλό ποσοστό καριέρας (Αθηναίου, Ουίλμπεκιν), όμως τέτοια ματς τα κερδίζουν οι άμυνες.

Ο Άρης είναι πιο ομάδα από την ΑΕΚ, η ΑΕΚ έχει πιο μεγάλο ταλέντο, όμως μαζί με το ταλέντο σήμερα έχει και όλη την πίεση του αποτελέσματος. Είναι στοιχείο που θέλει να εκμεταλλευτεί η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη και θα το κάνει μόνο μέσα από την πιεστική άμυνα στην περιφέρεια.

Η δεύτερη ευκαιρία που έχει ο Άρης δεν υπάρχει στο μυαλό κανενός. Όλοι έχουν έναν στόχο, να τελειώνουν σήμερα τη σειρά και να περιμένουν τα ημιτελικά με τον Ολυμπιακό.

To Top