Συνέχεια στα σενάρια Ουόριορς και Αντετοκούνμπο!

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς δεν πρόκειται να παρατήσουν εύκολα τα όπλα και αναμένεται να «κυνηγήσουν» μέχρι τέλους τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Κάθε μέρα που περνάει ενισχύει και περισσότερο τα σενάρια στην άλλη άκρη του Ατλαντικού όσον αφορά τις κινήσεις που ετοιμάζουν στο Γκόλντεν Στέιτ για να κάνουν δικό τους τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Το σενάριο που είδε το φως της δημοσιότητας ήθελε τους Ουόριορς να ετοιμάζουν να δώσουν στο Μιλγουόκι τον Άντριου Ουίγκινς και τις επιλογές τους στον πρώτο γύρο του draft το 2020, το 2021 και το 2022

Όπως ανέφερε η «San Fransisco Chronicle» η ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ δουλεύει εδώ και πολύ καιρό το συγκεκριμένο trade και αναμένεται να κινήσουν γη και ουρανό πάντα προκειμένου να τον κάνουν δικό τους.

Τα πάντα, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, θα εξαρτηθούν από τις πιθανότητες που μπορεί να έχει ο Γιάννης για να κατακτήσει πρωτάθλημα με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς. Το δεύτερο σενάριο που γράφτηκε και πάλι στην «San Fransisco Chronicle» μπορεί να στείλει και έναν εκ των Κλέι Τόμπσον ή Ντρέιμοντ Γκριν στο Ουισκόνσιν προκειμένου να γίνει το trade.

Αν μη τι άλλο, υπάρχει καπνός και μάλιστα έντονος! Το θέμα είναι αν θα υπάρξει, τελικά, και φωτιά!

To Top