Συνέχεια στις… χειροβομβίδες!

Ο Γιάννης Γιαννιώτας πέρασε από χίλια κύματα φέτος, αλλά σίγουρα αυτή η Κυριακή είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή για τον ίδιο και την ομάδα του Άρη.

Ο νεαρός επιθετικός πέτυχε δυο γκολ στην επιβλητική νίκη του Άρη με 4-0 επί του Λεβαδειακού. Για πρώτη φορά στην καριέρα του, ενώ βρήκε δίχτυα μετά από τρεις μήνες, μια και είχε να σκοράρει από τις 9 Δεκεμβρίου, όταν οι κίτρινοι έφυγαν με το 1-1 από την Τρίπολη, κόντρα στον Αστέρα. Το γκολ εκείνο είχε σημειωθεί με πέναλτι.

Ο Γιαννιώτας έφτασε τα πέντε γκολ και είναι ο δεύτερος σκόρερ του Άρη μετά τον Αγκάνθο που έχει εννιά γκολ. Βέβαια, έχει σημειώσει κι ένα γκολ στο κύπελλο μέσα στην Καλλιθέα.

Θέμα συζήτησης έγινε, πάντως, ο τρόπος με τον οποίο πανηγύρισε το τρίτο γκολ,  καθώς αφού πρώτα το αφιέρωσε στην κερκίδα στην συνέχεια έκανε χαρακτηριστικές κινήσεις σαν να πετάει χειροβομβίδα! Αρχικά έκανε την κίνησε σαν να βγάζει την περόνη από μια χειροβομβίδα, την… “πέταξε” και έπεσε στο χορτάρι κλείνοντας τα αυτιά του, ενώ πνιγόταν στις αγκαλιές των συμπαικτών του.

Τα δυο γκολ αυτά αποτελούν μια πρώτης τάξης ψυχολογική ένεση για τον Γιαννιώτα, του δίνουν αυτοπεποίθηση και την πίστη ότι θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του Άρη και με άλλες… χειροβομβίδες!

Επίσης χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του Γιαννιώτα, ο οποίος υπογράμμισε ότι:  «Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα και όχι ποιος βάζει το γκολ. Άλλωστε τα γκολ που έβαλα νομίζω ότι είναι ένα του Παπαστεριανού και ένα του Τάτου. Απλά εγώ έσπρωξα τη μπάλα στα δίχτυα. Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς μόνο».

To Top