Συνέχισε με νίκη η Βέροια, «στραβοπάτημα» για την Αναγέννηση Καρδίτσας

Τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου με σκορ 2-0 πανηγύρισε η Βέροια, ενώ η Αναγέννηση Καρδίτσας ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Απόλλωνα Πόντου.

Στην κορυφή του Βορείου ομίλου της Super League 2 παρέμεινε η Βέροια, η οποία επικράτησε εκτός έδρας του Ολυμπιακού Βόλου με σκορ 1-0, σε εξ αναβολής ματς για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη χάρη σε ένα γκολ του Γιάννη Πασά στο πρώτο ημίχρονο (19΄) και σε ένα τέρμα του Σταύρου Πεταβράκη στο 65ο λεπτό, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Αναγέννηση Καρδίτσας «στραβοπάτησε» ενάντια στον Απόλλωνα Πόντου, με την αναμέτρηση να λήγει ισόπαλη 1-1, σε εξ αναβολής ματς, για την 14η αγωνιστική της Super League 2. Έτσι, οι Θεσσαλοί έμειναν στην 3η θέση και στο -11 από την κορυφή. Ο Τάσος Λαγός έκανε το 1-0 για την ομάδα της Καρδίτσας στο 40΄, για να έρθει ο Ρούνεϊ και να κάνει το 1-1 στο 65΄, ενώ λίγο νωρίτερα ο Απόλλων είχε μείνει και με 10 παίκτες, εξαιτίας σε κόκκινη κάρτα που αντίκρυσε ο Καλαϊτζίδης.

To Top