Συνέχισε με τρίτη συνεχόμενη νίκη η Μπέτις (2-4) με τη Λεβάντε

Τρίτη συνεχόμενη φορά που η Μπέτις ρίχνει ντόρτια, με το 2-4 επί της Λεβάντε να εδραιώνει την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι στην πρώτη τριάδα.

Η ιστορική σεζόν για την Μπέτις συνεχίζεται. Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι που οδεύει προς τον τελικό του Copa Del Rey, είναι πια φαβορί για έξοδο στο Champions League, αφού το 2-4 επί της Λεβάντε έχτισε διαφορά πέντε βαθμών από τους διώκτες της. Οι βερδιμπλάνκος δικαιολόγησαν την δεύτερη πιο παραγωγική επίθεση της La Liga, σε ένα ακόμα απόγευμα όπου έλαμψε το άστρο του Ναμπίλ Φεκίρ.

Ο Γαλλοαλγερινός μεσοεπιθετικός είπε την πρώτη και την τελευταία κουβέντα στο ματς (14’, 49’) σε ένα χορταστικό ματς, γεμάτο φάσεις και γκολ. Η Μπέτις προηγήθηκε με 0-3, χάρη σε τέρματα από Γκονζάλεθ (29’) και Ουίλιαμ Καρβάλιο (42’), όμως παρά την αντίδραση της, η Λεβάντε έμεινε με τα χέρια αδειανά. Δύο γκολ από τον Ντάνι Γκόμεθ (43’, 47’) έδωσαν ελπίδες στους γηπεδούχους, όμως ο Φεκίρ έδωσε το τελειωτικό χτύπημα (2-4), για την εξαιρετική ομάδα που έχει χτίσει ο Πελεγκρίνι στην Σεβίλλη.

 

To Top