Συναγερμός στο NBA: Έκλεισαν οι εγκαταστάσεις των Μιλγουόκι Μπακς λόγω κορωνοϊού!

O κορωνοϊός θερίζει στις ΗΠΑ και το πρωτάθλημα του NBA που έχει μπει στην αντίστροφη μέτρηση για την επανεκκίνηση προετοιμάζεται μετ’ εμποδίων.

Οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο έγιναν η πέμπτη ομάδα της Λίγκας που υποχρεώθηκε να βάλει λουκέτο στις αθλητικές εγκαταστάσεις της λόγω κορωνοϊού σύμφωνα με το ESPN.

Μολονότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη αν έχει βρεθεί θετικό κρούσμα σε Covid-19, τα αμερικανικά ΜΜΕ εκτιμούν ότι το κλείσιμο των εγκαταστάσεων σχετίζεται με άτομο από τον οργανισμό (άγνωστο αν πρόκειται για παίκτη, μέλος του τεχνικού τιμ ή υπάλληλο) που νοσεί, όπως άλλωστε συνέβη και με τις υπόλοιπες ομάδες του ΝΒΑ.

Οι ομαδικές προπονήσεις των Μπακς αναβλήθηκαν «έπειτα από τα αποτελέσματα των τεστ που έλαβε η ομάδα την περασμένη Παρασκευή» και οι παίκτες θα προπονηθούν ξανά από κοινού όταν συγκεντρωθούν στο Ορλάντο, όπου θα πραγματοποιηθεί το φινάλε μιας περιπετειώδους σεζόν. Την είδηση μετέφερε ο έμπειρος δημοσιογράφος του ESPN Αντριαν Βοϊναρόφσκι, κάτω από το post του οποίου στο twitter, οι περισσότεροι φίλοι των Μπακς αγωνιούν για την υγεία του σούπερ σταρ της ομάδας Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Την Πέμπτη τα «ελάφια» θα αναχωρήσουν με προορισμό το Ορλάντο, όπου όλοι οι παίκτες του ΝΒΑ θα παραμείνουν… έγκλειστοι προκειμένου να περιοριστεί επαφή με τον… έξω κόσμο και ως εκ τούτου και η διασπορά του κορωνοϊού.

To Top