Συναινετικές δηλώσεις Κατίδη: «Θα βοηθήσω την ομάδα που με ανέδειξε»

Διάθεση να «τα βρει» με τον Άρη έδειξε ο Γιώργος Κατίδης με νέες δηλώσεις του, μέσα από τις οποίες εξέφρασε ξανά τη φιλοδοξία να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό, αλλά αποζημιώνοντας «την ομάδα που με ανέδειξε», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ο 19χρονος παίκτης, που βρίσκεται σε αναμονή της απόφασης για την προσφυγή που κατέθεσε, καταλαβαίνει ότι δύσκολα θα δικαιωθεί και έδειξε συναινετικό πνεύμα, στην συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρώτο Θέμα».
Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ξεχωριστή σχέση που είχε με τους Μιχάλη Σηφάκη και Σάκη Πρίττα, αποκαλώντας τους «αδέρφια» του…

Τα αποσπάσματα της συνέντευξης του Κατίδη, που αναφέρονται στον Άρη και στις φιλοδοξίες του για μεταγραφή στο εξωτερικό:

-Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα σου;
«Προς το παρόν ανήκω στον Άρη Θεσσαλονίκης, με τον οποίο υπάρχουν κάποιες νομικές εκκρεμότητες. Ποτέ δεν έκρυψα την επιθυμία μου να παίξω σε ομάδα του εξωτερικού. Είμαι βέβαιος όμως ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα καταφέρω να βοηθήσω επίσης την ομάδα που με ανέδειξε. Η καλύτερη λύση θα ήταν να εξασφαλίσω μια μεταγραφή σε ομάδα της Βρετανίας ή της Γερμανίας, με ένα αντίτιμο που θα ικανοποιούσε τον Άρη για να με αποδεσμεύσει».

-Πόσο κοντά είσαι στο να φορέσεις τη φανέλα της Έβερτον;
«Με τη συγκεκριμένη ομάδα υπάρχει επαφή. Έχω περάσει ιατρικές εξετάσεις ήδη πριν από μερικούς μήνες και έχω συμμετάσχει σε προπονήσεις και ‘εσωτερικά’ φιλικά ματς. Όμως, υπάρχουν κι άλλες ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για μένα».

-Πώς είναι να θεωρείσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής από τα 17 σου χρόνια;
«Η ηλικία δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία, όσο το να μπορείς να σταθείς μέσα στο γήπεδο. Όταν έκανα το ντεμπούτο μου με τον Άρη στην Σούπερ Λίγκα πριν από δύο χρόνια περίπου, πολλοί από τους παλιούς, όπως ο Μιχάλης Σηφάκης, ο Σάκης Πρίττας κ.ά., είχαν ήδη γίνει δικοί μου άνθρωποι, ήταν σαν αδέλφια μου. Στο παιχνίδι όμως είσαι μόνος σου. Και πρέπει να δείξεις την αξία σου χωρίς να περιμένεις επιείκεια επειδή είσαι ‘ο μικρός’».

To Top