Συναντήσεις για 12 προπονητές, παίκτες! Πρώτο δείγμα θετικό και ικανοποίηση! “Προχωράει το 99…” λένε στην ΠΑΕ

Ο Δημήτρης Ηλιάδης ολοκλήρωσε μια σειρά επαφών για την επίτευξη συμφωνιών με φόντο το άρθρο 99! Συνολικά οι συναντήσεις ήταν με 2 δικηγόρους, για 12 πρώην παίκτες και προπονητές! Πρώτο δείγμα θετικό και ικανοποίηση στην ΠΑΕ.

Ο πρόεδρος της κίτρινης ΠΑΕ βρέθηκε σήμερα στην Αθήνα έχοντας προγραμματίσει μια σειρά από ραντεβού με πρώην ποδοσφαιριστές και προπονητές που έχουν τελεσίδικες αποφάσεις ή τους δικηγόρους και εκπροσώπους τους, ώστε να περάσουν από τις προφορικές (πρώτες) συμφωνίες στην πράξη.

Έγιναν δυο συναντήσεις με τους Λυσσάνδρου και Λίβα.

Στην ατζέντα βρέθηκαν οι υποθέσεις που χειρίζεται ο δικηγόρος Μηνάς Λυσσάνδρου, δηλαδή των Κούπερ, Κατσαβάκγ, Καρακώστα, Πρίττα, μενδρινού, Τόχα, Γιάκομπκαθώς και αυτές του Αργύρη Λίβα, για τους Νάτσο Γκαρσία, Ρονάλντο Γκιάρο, Κουλουχέρη, Κοτταρίδη, Γλύκο.

Το αποτέλεσμα των συναντήσεων κρίνεται πολύ καλό και στην Αλκμήνης τόνιζαν την ικανοποίηση τους, στο πνεύμα ότι “προχωράει το άρθρο 99”. Στις προθέσεις του κιτρινόμαυρου παράγοντα είναι να κάνει διακανονισμούς που θα «τρέχουν» σύντομα, με την καταβολή προκαταβολών, ώστε η ΠΑΕ Άρης να είναι έτοιμη στο ζωτικής σημασίας αυτό «κομμάτι» μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Υπάρχει η αισιοδοξία ότι μέχρι το τέλος της άλλης βδομάδας θα υπάρχουν και οι τελικές ενέργειες στο πολύπλευρο αυτό θέμα!

To Top