Συναντήσεις του Αρβανίτη για οικονομική βοήθεια

Μέσα στη βδομάδα έχει σκοπό ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης να προχωρήσει σε συναντήσεις με μέλη του Aris Golden Club, με τους μετόχους, αλλά και με μέλη της ΣΑΡΙΣΑ, προκειμένου να ζητήσει οικονομική βοήθεια. Θέλει να γνωρίζει ως διοίκηση με ποιους τρόπους είναι διατεθειμένοι όλοι αυτοί οι παράγοντες του Άρη να στηρίξουν το τμήμα.

Ο Άρης στον αγώνα με τον Πανιώνιο έκοψε μόλις 560 εισιτήρια, αριθμός που σίγουρα δεν μπορεί να δώσει τα απαιτούμενα έσοδα στην ΚΑΕ για να καλύψει τις τρέχουσες ανάγκες της. Πέρα των όποιων προσπαθειών γίνονται στο χορηγικό κομμάτι (υπάρχουν τελικές συζητήσεις με εταιρείες, αλλά προς το παρόν καμία συμφωνία), πρέπει όλοι όσοι στήριξαν τον περασμένο Μάιο την αλλαγή διοίκησης στην ΚΑΕ μετά από 12 χρόνια, να το αποδείξουν με πράξεις, όχι με λόγια.

Ο Αρβανίτης και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου θέλουν να γνωρίζουν αν μπορούν να υπολογίζουν σε οικονομική βοήθεια από τους μετόχους, από τα μέλη της ΣΑΡΙΣΑ (που ακόμα δεν έχουν πάρει οριστική θέση), ώστε να μπορέσουν να προγραμματίσουν σωστότερα τις υποχρεώσεις τους.

 

To Top