Συνεδριάζει η Super League για τον Κλάτενμπεργκ

Διοικητικό συμβούλιο στην Super League σήμερα για τον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ για τον οποίο τον τελευταίο λόγο έχει η ΕΠΟ.
Το συμβόλαιο του Μαρκ Κλάτενμπεργκ λήγει στις 30/7 και το μεσημέρι η Super League θα συνεδριάσει για το μέλλον του στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Τα μέλη της Λίγκας έχουν εκφράσει τη βούληση τους για παραμονή του Άγγλου στην προεδρία της ΚΕΔ (με συντριπτική πλειοψηφία 11 υπέρ σε σύνολο 14 ομάδων) και μένει στο σημερινό συμβούλιο να φανεί, αν θα επιβεβαιωθεί η στήριξη αυτή και η επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας για άλλα δύο χρόνια, μία επιθυμία που έχει εκφραστεί ακόμη και με επιστολή στην FIFA και την UEFA.

Στο σημείο αυτό να σημειωθεί, ότι όποια και αν είναι η απόφαση της Λίγκας, τον τελευταίο λόγο και την τελική απόφαση θα την πάρει η ΕΠΟ, στις 15 Ιουλίου, όπως έχει ανακοινώσει ο Τάκης Μπαλτάκος.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μιλάει με την Παγκόσμια Ομοσπονδία για το νέο αρχιδιαιτητή που θα είναι ξένος, και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι ο Κλάτενμπεργκ.

Ο Τάκης Μπαλτάκος μάλιστα, σε συνέντευξη του τη Δευτέρα 11/7, τόνισε ότι δεν υπάρχει σύμπνοια στους Big-4 για τον Κλάτενμπεργκ, ότι την τελική απόφαση θα την πάρει η ΕΠΟ, ότι ο επόμενος αρχιδιαιτητής θα πρέπει να προέρχεται από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα ( Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία) ενώ για τη Super League ισχυρίστηκε ότι… «Είναι θέμα της ΕΠΟ και όχι της Λίγκας. Δεν είμαι πρόεδρος της Λίγκας και δεν ξέρω γιατί είναι πρώτο θέμα αυτό στην διάσκεψη της Λίγκας αυτό».

To Top