ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Συνεδριάζει το δ.σ. του Ερασιτέχνη, επί τάπητος (ξανά) όλες οι προτάσεις

Η αντίστροφη μέτρηση για την γενική συνέλευση που θα αποφανθεί για το διοικητικό χρίσμα της επόμενης σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει με το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη να συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα, προκειμένου να “τρέξει” τις εξελίξεις.

Αρχικά, θα πέσουν και πάλι στο τραπέζι προς νέα διερεύνηση οι πέντε προτάσεις, ενώ θα υπάρξει επικοινωνία και με τις πέντε τάσεις που εκδήλωσαν ενδιαφέρον, προκειμένου να βρεθεί η “χρυσή τομή” χρονικά, ώστε να είναι όλοι παρόντες στη γενική συνέλευση. Η ημερομηνία που έχει ένα προβάδισμα είναι η 20η Ιουλίου και μένει η επιβεβαίωση της κι επίσημα.

Στις προθέσεις των μελών του δ.σ. είναι στη συνέχεια να ζητηθούν μερικά συμπληρωματικά στοιχεία από τους ενδιαφερόμενους για τους οποίους δεν έχουν ακόμα σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη. Σε αυτές εντάσσεται και εκ νέου επικοινωνία με τον Κώστα Παπακωνσταντίνου, ο οποίος έδωσε την περασμένη Παρασκευή την δέσμευση στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Τάσο Οικονόμου, ότι θα καταθέσει μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας εγγυητική εκατομμυρίων ευρώ έδωσε ο εκπρόσωπος του επενδυτικού ομίλου με έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Έπειτα, θα δοθούν όλες οι απαντήσεις στα ερωτήματα του Αντώνη Ζαμπέτα, ο οποίος ζήτησε μερικές διαβεβαιώσεις από πλευράς ΑΣ, ώστε να δρομολογήσει και αυτός με τη σειρά του το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών που εκπροσωπεί σύμφωνα με τον ίδιο.

Ζήτημα αποπομπής κάποιας εκ των πέντε προτάσεων δεν υφίσταται προς το παρόν, καθώς παρά τις αντιδράσεις κάποιων μελών του δ.σ. πιθανότατα θα τεθούν όλες στην ευχέρεια των μελών να αποφασίσουν. Σε συνεργασία με τη νομική υπηρεσία του ΑΣ θα γίνει εκ νέου έλεγχος, στο ποιόν των ενδιαφερόμενων, προκειμένου να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα νομική φύσεως στην πορεία, που μπορεί να φέρει προ εκπλήξεων τον σύλλογο.

Μετά την ολοκλήρωση του διοικητικού συμβουλίου αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του Ερασιτέχνη, που θα ενημερώνει τα μέλη του για τις αποφάσεις, αλλά και την πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής της γενικής συνέλευσης.

To Top