ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Συνειδητοποιημένος και διαβασμένος για τον Άρη ο Ένινγκ, ξέρει ότι η ομάδα χρειάζεται άμεσα νίκες

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Άρη, ο Μίκαελ Ένινγκ έδειξε συνειδητοποιημένος και διαβασμένος για την κατάσταση στον «κιτρινόμαυρο» οργανισμό, βάζοντας σε πρώτο πλάνο τα αποτελέσματα, δηλαδή τις νίκες που τόσο έχει ανάγκη η ομάδα, αρχής γενομένης από το ματς στην Ξάνθη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

«Αυτό που χρειάζεται άμεσα ο Άρης είναι τα αποτελέσματα» τόνισε ο 54χρονος Γερμανός προπονητής, γνωρίζοντας πως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ανάγκη τις νίκες και τους βαθμούς που θα τους επαναφέρουν κοντά στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Άρης έχει χάσει ήδη αρκετούς βαθμούς στην έδρα του (ισοπαλία με ΟΦΗ και ήττες με Λάρισα και Ολυμπιακό) και πρέπει να αναπληρώσει το χαμένο έδαφος, ξεκινώντας να παίρνει νίκες και μακριά από το «Κλεάνθης Βικελίδης», κάτι που δεν το έχει πετύχει φέτος στις δύο ελληνικές εξόδους του.

«Θα προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να έχουμε επιτυχίες» ανέφερε σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ο Ένινγκ, ο οποίος παρά την επιθετική φιλοσοφία που υποστηρίζει ως προπονητής -«θέλω να επιτίθεται η ομάδα, να κυριαρχεί και όχι να υπερασπίζεται ένα αποτέλεσμα» είπε συγκεκριμένα-  ξέρει πως ο Άρης δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών. Παράλληλα έχει ενημερωθεί για τα αμυντικά προβλήματα της ομάδας, τα οποία θέλει να λύσει.

Ο Γερμανός τεχνικός δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για το νέο του ξεκίνημα, γνωρίζοντας παράλληλα ότι ο χρόνος δεν είναι σύμμαχός του, καθώς στο πρώτο του παιχνίδι με τον Άρη θα έχει συμπληρώσει μόλις μία εβδομάδα παρουσίας.

To Top