Συνελήφθη άλλοτε παίκτης του Ηρακλή για απειλές στον Λεβαντόφσκι!

Στη σύλληψη του Τσέζαρι Κουχάρσκι προχώρησαν οι πολωνικές αρχές. Ο παλαίμαχος Πολωνός επιθετικός, που τη σεζόν 2003/04 είχε αγωνιστεί στον Ηρακλή, κατηγορείται πως απείλησε τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο Κουχάρσκι υπήρξε στο παρελθόν μάνατζερ του επιθετικού της Μπάγερν, αλλά η συνεργασία τους σταμάτησε τα τελευταία χρόνια. Ο 48χρονος ατζέντης αξίωνε χρήματα από τον «Λέβα» και σύμφωνα με το κατηγορητήριο έφτασε να απειλεί τη ζωή του ποδοσφαιριστή αν δεν του έδινε 20 εκατ. ευρώ!

Ο Κουχάρσκι είχε κάνει το Σεπτέμβριο μήνυση κατά του Λεβαντόφσκι κατηγορώντας πως τον εξαπάτησε μετά τη σύσταση που έκαναν από κοινού σε μια εταιρεία για να διαχειρίζεται τα έσοδα και την εικόνα του 32χρονου άσου.

Ο κορυφαίος σκόρερ της Γερμανίας τα «έσπασε» με τον μάνατζέρ του, διέλυσε την εταιρεία και ο Κουχάρσκι έφτασε να τον κατηγορεί πως του «έφαγε» χρήματα, αλλά και πως χρησιμοποιούσε διάφορα τεχνάσματα για να φοροδιαφύγει. Κάτι τέτοιο ουδέποτε αποδείχτηκε και πλέον ο άλλοτε παίκτης του Ηρακλή κινδυνεύει με βαρύτατες κυρώσεις, αν αποδειχτεί πως απειλούσε τον Λεβαντόφσκι.

To Top