Συνελήφθη για παραμέληση εποπτείας όπλου ο Καραπαπάς

Μπλέξιμο με τον νόμο για τον Κώστα Καραπαπά, που συνελήφθη για αμέλεια εποπτείας όπλου.

«Μπλεξίματα» για τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού Κώστα Καραπαπά, ο οποίος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά.

Το πρωί του Σαββάτου (20/2) πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, προκειμένου να καταγγείλει την κλοπή ή απώλεια του όπλου του από αγνώστους.

Ωστόσο, τα πράγματα εξελίχθηκαν λίγο διαφορετικά απ’ ό,τι περίμενε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, καθώς σχηματίστηκε εναντίον του δικογραφία, με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας όπλου.

Aνέφερε σχετικά ο ίδιος για όσα συνέβησαν σήμερα το πρωί: «Κατήγγειλα σήμερα την κλοπή της τσάντας μου που μέσα περιείχε το νόμιμο όπλο μου. Πήγα όπως κάθε νόμιμος πολίτης και κατήγγειλα την απώλεια αλλά όταν έχεις νόμιμη άδεια και σου κλέβουν το όπλο υπάρχει μια παράλληλη τυπική διαδικασία ενός πλημμελήματος που λέγεται ‘πλημμελής φύλαξη οπλισμού’, η οποία φυσικά τηρήθηκε και για μένα όπως για όλους.

Φυσικά εδώ έχουμε κλοπή και όχι απώλεια. Εγώ δεν έχασα κάτι αλλά μου το έκλεψαν» έγραψε ο Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος διευκρίνισε ότι δεν συνελήφθη με χειροπέδες όπως είχε αναφερθεί σε μέσα ενημέρωσης.

To Top