Συνελήφθη ο Μπατίστ στο “Ελ. Βενιζέλος” για οφειλές 200.000 ευρώ στην εφορία!

Μόνο τέτοια υποδοχή δεν περίμενε ο Μάικ Μπατίστ, ο οποίος μόλις πάτησε το πόδι του στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” συνελήφθη. Ο Αμερικανός φέρεται να χρωστάει στην ΔΟΥ Κηφισιάς ένα ποσό που πλησιάζει τα 200.000 ευρώ και ύστερα από εισήγηση του οικονομικού εισαγγελέα συνελήφθη.

Ο σέντερ της ομάδας του Σιμόνε Πιανιτζάνι κρατείται στο τμήμα ασφαλείας του αεροδρομίου στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε ο μάνατζερ του, όπως και ο δικηγόρος του, ώστε να βρεθεί μία λύση – κατά πάσα πιθανότητα διακανονισμός – και να αφεθεί ελεύθερος. Ο Μπατίστ, πάντως για να μπορέσει να αποχωρήσει από το αεροδρόμιο θα πρέπει να περάσει από αυτόφωρη διαδικασία, κάτι που αναμένεται να γίνει το πρωί όπως συνέβη και με την περίπτωση του Ρομέιν Σάτο.

Να αναφέρουμε ότι στο πλευρό του Αμερικανού βρίσκονται και οι ιθύνοντες της Φενέρμπαχτσε, οι οποίοι φυσικά δεν αφήνουν τον παίκτη τους.

Το χρέος βεβαίως αγγίζει και τον Παναθηναϊκό, καθώς υποτίθεται ότι η εφορία των παικτών είναι πληρωμένη από τις ομάδες. Πάντως, η πλευρά των “πρασίνων” τόνιζε με κάθε τρόπο ότι μέχρι τον Ιούνιο, που αποχώρησε ο Μπατίστ από τον σύλλογο δεν υπήρχε καμιά οφειλή προς το δημόσιο…

Πηγή: sport24.gr

 

To Top