Συνελήφθη ο Νικολαΐδης και δεν πήγε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ

Ο Ντέμης Νικολαΐδης συνελήφθη για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 35.600.410,50 ευρώ. Η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε και δελτίο τύπου για τη σύλληψη του χωρίς να να αναφέρει όνομα και εταιρία.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας: «Συνελήφθη σήμερα το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 40χρονος ημεδαπός, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος Ανώνυμης Εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 35.600.410,50 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Να σημειωθεί πως όλοι οι πρόεδροι από το 2004 και μέχρι σήμερα (σ.σ. όσοι είχαν δικαίωμα υπογραφής) κατηγορούνται για τα χρέη στο Δημόσιο ύψους 170 εκατομμυρίων ευρώ.

Πληροφορίες από το περιβάλλον του Νικολαϊδη, βέβαια, ανέφεραν ότι ο Ντέμης παρουσιάστηκε αυτοβούλως για να παρουσιάσει στοιχεία για την υπόθεση. O Νικολαΐδης μετέβη στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και συγκεκριμένα οικονομικό τμήμα της ΓΑΔΑ και οι πληροφορίες τον θέλουν, ήδη, να καταθέτει στον Εισαγγελέα. Ακολουθείται, δηλαδή, η διαδικασία όπως με τον Ανδρέα Δημητρέλο. Αυτό σημαίνει ότι ο Ντέμης θα καταθέσει και δεν αποκλείεται και αυτός να χρειαστεί συγκεκριμένη εγγύηση για να μείνει ελεύθερος.

To Top