Συνελήφθη ο Πρίγιοβιτς στη Σερβία!

O Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς «έσπασε» την καραντίνα που του επιβλήθηκε μετά την επιστροφή στην πατρίδα του από τη  Σαουδική Αραβία και όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ από την Σερβία, εντοπίστηκε μαζί με ακόμη δύο φίλους του σε καφετέρια με αποτέλεσμα οι σερβικές αρχές να προχωρήσουν στην σύλληψή του.

Ο Πρίγιοβιτς επέστρεψε πριν από λίγες ημέρες στην πατρίδα του από την Σαουδική Αραβία και αμέσως του επιβλήθηκε υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών, όμως την «έσπασε», σύμφωνα πάντα με τα σερβικά ΜΜΕ, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψή του. Είδηση που αναμετέδωσαν μεγάλα μέσα ενημέρωσης στον κόσμο όπως οι New York Times και το ABC news.

Ο διοικητής της Αστυνομίας, Βλάντιμιρ Ρέμπιτς, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, είπε:

“Ο Πρίγιοβιτς και άλλα 18 άτομα βρέθηκαν σε εστιατόριο ξενοδοχείου, όπου κατανάλωναν ποτά. Η παράλειψή τους ήταν πως βρέθηκαν στον ίδιο χώρο περισσότερα από πέντε άτομα. Δεν είναι ευθύνη μόνο εκείνου και όσων βρέθηκαν μαζί του, αλλά και των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα και να συλληφθούν”.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως σύμφωνα με σέρβικα Μέσα, η “καμπάνα” για τον Πρίγιοβιτς θα είναι 1300 ευρώ για τον πολυεκατομμυριούχο ποδοσφαιριστή!

To Top