“Συνεπής η ΠΑΕ Άρης”

Ο μάνατζερ που έκλεισε το αθλητικό κέντρο στο Πράβετς για την ομάδα του Άρη, Πάνος Δαδάλας προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, μετά το τέλος του σίριαλ των τελευταίων ημερών. Με δεδομένο ότι ολοκληρώθηκε αισίως το θέμα μίλησε δημόσια για την αποστολή της ομάδας στην Βουλγαρία.

Αναλυτικά όσα είπε στον “Αρένα”:

Για το αν ήταν συνεπής η ΠΑΕ Άρης: “Η ΠΑΕ ήταν πολύ συνεπής. Δεν μπορώ να καταλάβω από πού πηγάζουν οι φήμες πως ο Άρης δεν μπορεί να πληρώσει και γιατί το βγάζουν αυτό τα κακόβουλα άτομα. Η ΠΑΕ πλήρωσε σήμερα κανονικά. Δεν ξέρω γιατί γράφουν αυτά για μια ομάδα όπως ο Άρης. Η ομάδα εκγυμνάστηκε πολύ καλά, σε συνθήκες άριστες και όλοι είναι ευχαριστημένοι. Δεν υπάρχει στα Βαλκάνια καλύτερο μέρος. Εκεί εκγυμνάστηκε και η Εθνική ομάδα της Βουλγαρίας αλλά και το μπάσκετ και το βόλεϊ”.

Για το κλίμα στην Βουλγαρία: “Το κλίμα είναι πολύ καλό, η πειθαρχία είναι δεδομένη από τον κ. Καλαιτζίδη και όλα πάνε καλά. Αν χρειάζεται ενίσχυση ή όχι η ομάδα δεν είναι δική μου αρμοδιότητα. Η διοίκηση της ΠΑΕ ήταν ειλικρινής, ότι είπε το υλοποίησε και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Αύριο η ομάδα έχει προπόνηση μετά πρωινό και επιστρέφει”.

To Top