Συνεργάτης του Πρίφτη στην Ούνιξ ο Σίμτσακ!

Ο Βασίλης Σίμτσακ αφήνει τα παρκέ και… πιάνει τους πάγκους. Ο 37χρονος πρώην σέντερ του Άρη θα βρίσκεται για την επόμενη σεζόν στο πλευρό του Δημήτρη Πρίφτη στην Ούνιξ Καζάν ως συνεργάτης του!

Σίμτσακ και Πρίφτης διατηρούσαν όλα τα προηγούμενα χρόνια πολύ στενή φιλική σχέση μέσα από τη συνεργασία τους σε ομάδες όπως η ΑΕΚ, η Καβάλα, ο Ίκαρος Καλλιθέας και φυσικά ο Άρης, στον οποίο συνυπήρξαν για μια τριετία (2014-17).

Μετά από έναν χρόνο, οι δυο τους θα συνεργάζονται ξανά, όχι όμως με τη σχέση προπονητή – παίκτη, αλλά ως συνεργάτες στην Ούνιξ Καζάν. Η ρωσική ομάδα, την οποία κοουτσάρει από την περασμένη σεζόν ο Δημήτρης Πρίφτης, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Βασίλη Σίμτσακ για την επόμενη σεζόν στον πάγκο της ομάδας.

«Ο Βασίλης Σίμτσακ θα πλαισιώσει το προπονητικό τιμ του Δημήτρη Πρίφτη. Ο 37χρονος έπαιζε τα προηγούμενα χρόνια σε ομάδες όπως ο Άρης και η ΑΕΚ. Το συμβόλαιο είναι μονοετούς διάρκειας» αναφέρει η ανακοίνωση της Ούνιξ Καζάν για τον Σίμτσακ, ο οποίος την περασμένη σεζόν, την τελευταία του ως παίκτης, βοήθησε το Περιστέρι να επιστρέψει στην Basket League.

 

To Top