Συνεργασία Α.Σ. Άρης – Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής: 20% έκπτωση στα μέλη του συλλόγου!

Ο Α.Σ. Άρης Θεσσαλονίκης, ακολουθώντας σταθερά τις ιδρυτικές του αξίες, για ακεραιότητα, αριστεία, σεβασμό και ίσες ευκαιρίες, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μία νέα στρατηγική συνεργασία με τον Όμιλο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής!

Για όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα και ενεργά μέλη του Συλλόγου, προβλέπεται 20% έκπτωση για σπουδές στα προπτυχιακά προγράμματα του Perrotis College στις ειδικότητες Διεθνής Επιχειρηματικότητα, Αειφορική Γεωργία και Διαχείριση, Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων, Περιβαλλοντική Επιστήμη και Ψηφιακό Μάρκετινγκ.

Τα προπτυχιακά προγράμματα του Perrotis College στοχεύουν στην εκπαίδευση της νέας γενιάς στελεχών και επιστημόνων του ευρύτερου αγροδιατροφικού τομέα στις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της γεωπονίας, του περιβάλλοντος και της επιχειρηματικότητας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι σπουδαστές έχουν τη μοναδική δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά στο ερευνητικό έργο των καθηγητών τους, αποκομίζοντας πολλαπλά οφέλη τόσο σε ακαδημαϊκό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

To Top