Συνεχίζει ανοδικά ο Παυλίδης, δεύτερος σκόρερ στην Ευρώπη

Άτυχος στάθηκε ο Σερού Γκιρασί, ο οποίος εντυπωσιάζει στην Bundesliga, καθώς σε οκτώ αγώνες έχει σημειώσει 14 γκολ. Ο 27χρονος επιθετικός από την Γουϊνέα, σκόραρε (σ.σ. στο 16ο λεπτό) και στην νίκη επί της Ουνιόν στο Βερολίνο με 3-0, αλλά τραυματίσθηκε και αποχώρησε μετά από μισή ώρα αγώνα.

Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της γερμανικής ομάδας, ο Γκιρασί αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα σε μερικές εβδομάδες, ωστόσο παραμένει επικεφαλής στον πίνακα με τους Ευρωπαίους σκόρερ.

Παράλληλα, ο Βαγγέλης Παυλίδης ο οποίος σκόραρε για 9η διαδοχική (!) αγωνιστική στην Ολλανδία (σ.σ. στην νίκη της Αλκμααρ με 3-0 επί της Χέρενφεν), είναι πλέον ο δεύτερος πιό… παραγωγικός σκόρερ στην «Γηραιά Ηπειρο», με 13 γκολ, όσα έχει πετύχει και ο Μεξικανός, Σαντιάγκο Χιμένες της Φέγενορντ, αλλά με 55 λιγότερα λεπτά συμμετοχής.

Οσον αφορά στον Ερλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος πέρυσι «σάρωσε» όλα τα βραβεία… παραγωγικότητας, βρίσκεται στην 7η θέση με εννέα τέρματα σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Ο σχετικός πίνακας περιλαμβάνει τα πρωταθλήματα της Γερμανίας, της Αγγλίας, της Αυστρίας, του Βελγίου, της Σκωτίας, της Ισπανίας, της Γαλλίας, της Ελλάδας, της Ιταλίας, της Ολλανδίας, της Πορτογαλίας, της Ρωσίας, της Ελβετίας, της Τουρκίας και της Ουκρανίας.

To Top