Συνεχίζει η διοίκηση Σκόρδα με απόφαση δικαστηρίου! (photos)

Συνεχίζει η διοίκηση Σκόρδα με απόφαση δικαστηρίου! Ολοκληρώθηκε με διαδικασία… εξπρές στο Ειρηνοδικείο η δικαστική διαμάχη για την ΠΑΕ Άρης. Στη 1.38 μ.μ. ο Ειρηνοδίκης ανακοίνωσε την απόφασή του, αφού άκουσε όλες τις πλευρές, σύμφωνα με την οποία, απορρίπτεται η αίτηση αντικατάστασης της διοίκησης Σκόρδα, όπως την κατέθεσαν ΚΜΑ, ΑΣ και μικρομέτοχοι.

Του Παναγιώτη Κυμπριχτσή

Με απλά λόγια, η διοίκηση Σκόρδα συνεχίζει στο τιμόνι της ΠΑΕ με απόφαση του δικαστηρίου. Η απόφαση αφορά την προσωρινή διαταγή αλλαγή διοίκησης, ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσης που ορίστηκε για τις 18 Μαρτίου.

Ο Ειρηνοδίκης έκρινε σήμερα ότι δεν συντρέχουν λόγοι άμεσης αντικατάστασης και πιθανολόγησε ότι κατά τη δικάσιμο της 18ης Μαρτίου δεν θα ευδοκιμήσει η αίτηση ανάκλησης της διοίκησης Σκόρδα. Όπως σημειώνεται από νομικούς, η σημερινή απόφαση είναι ένα “πρόκριμα”, με δεδομένο ότι η οριστική απόφαση (μετά την δικάσιμο της 18ης Μαρτίου) θα βγει μετά από ένα-δυο μήνες, δηλαδή με το τέλος του πρωταθλήματος.

Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει δικαίωμα έφεσης.

Το ρεπορτάζ όπως το μεταφέραμε νωρίτερα:

“Ξεκίνησε στη 1 το μεσημέρι η εκδίκαση της αίτησης αντικατάστασης της διοίκησης Σκόρδα.

Όπως είναι γνωστό από χθες η Κοινωνία Μελών Άρη, ο ΑΣ, καθώς και οι μικρομέτοχοι Θέμης Μπεκιάρης, Γιάννης Γρανούζης, Τάσος Δεσύπρης, Χρήστος Γρόλλιος και Νίκος Παπαδόπουλος εκπροσωπώντας περίπου το 70% των μετόχων, κατέθεσαν αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής διοίκησης Σκόρδα, επικαλούμενοι μια σειρά σπουδαίων λόγων, μετά την απόφαση που πάρθηκε στην γενική συνέλευση της περασμένης Τετάρτης στο Βελλίδειο. Παράλληλα προτείνουν τους Ψηφίδη, Στεφανίδη, Φουρλίγκα, Κουζούνια και Κουσουνάδη, για να πάρουν την θέση της.

Την ίδια ώρα, τα μέλη της διοίκησης Σκόρδας αφού πέρασαν από χίλια κύματα την απόφασή τους, ξεκαθάρισαν ότι δεν θα παραιτηθούν, αλλά είναι διατεθειμένοι συνεχίσουν.

Η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η απόφαση θα βγει είτε σήμερα το μεσημέρι μετά το τέλος της ακροαματικής διαδικασίας, είτε την Πέμπτη.

Παρόντες τόσο ο Σκόρδας και οι συνεργάτες του, όσο και οι Στεφανίδης, Ψηφίδης με τους συνεργάτες τους”.

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

To Top