Συνεχίζει με Γιάτση στον πάγκο!

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Γιάτση ανακοίνωσε το ΤΑΠ Άρης, που θα συνεχίσει με τον 43χρονο τεχνικό στον πάγκο, εξέλιξη απόλυτα φυσιολογική μετά την εξαιρετική πορεία της ομάδας στα πλέι οφ και την κατάληψη της 4ης θέσης.

Στις δηλώσεις που έκανε στον επίσημο δικτυακό τόπο του ΑΣ Άρης, μετά την επισφράγιση της συμφωνίας, ο Γιώργος Γιάτσης επισήμανε: «Ευχαριστώ τη Διοίκηση του Άρη και ειδικά τον Πρόεδρο του ΑΣ, κ. Παπαδόπουλο για την εμπιστοσύνη, που μου έδειξαν. Τα αποτελέσματα, που ήρθαν ήταν απόρροια της διαχείρισης των καταστάσεων, που προέκυψαν μέσα και έξω από το γήπεδο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Η προπόνηση ήταν ένα από τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν. Οι εμπειρίες από μια χρονιά με πολλά προβλήματα και πίεση αλλά με θετική κατάληξη είναι πολύτιμες και τα συμπεράσματα που αποκομίστηκαν εφόδιο για το μέλλον».

Αναφορικά με τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν, ο προπονητής των «κίτρινων» έθεσε ως προτεραιότητα την προσπάθεια διατήρησης του ίδιου κορμού παικτών: «Έχω καταθέσει τρία πλάνα στη Διοίκηση του Άρη για τις επιλογές μου για το νέο έτος, στα οποία περιλαμβάνεται ο βασικός κορμός της προηγούμενης χρονιάς. Ο κόσμος του Άρη είναι αυτός που μπορεί να καθορίσει κατά ένα μεγάλο βαθμό την εικόνα που θα έχει η ομάδα το επόμενο έτος».

To Top