ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Συνεχίζει μόνο με νίκες, εύκολο (0-3) πέρασμα από την Χαλάστρα για τον Άρη

Δίχως να συναντήσει αντίσταση ο Άρης πέτυχε την 25η φετινή του νίκη στο πρωτάθλημα, έφτασε τους 77 βαθμούς μετά το άνετο πέρασμά του (0-3) από την Χαλάστρα και συνεχίζει μόνο με νίκες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Οι Ν΄Λουντούλου, Καπνίδης και Ντούνης τα “κιτρινόμαυρα” τέρματα.

Χωρίς να εντυπωσιάσουν, παίζοντας όσο χρειαζόταν ο Άρης έδειξε την ανωτερότητά του στη Χαλάστρα, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το υπέρ του 2-0. Μετά από κάποιες ημιτελείς επιθέσεις, οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 30΄. Ο Τάτος «κουβάλησε» την μπάλα από την άμυνα στην επίθεση, πέρασε τρεις αμυντικούς του Καμπανιακού, έδωσε έτοιμο γκολ στον Κυβελίδη, ο οποίος φάτσα με τον Κηπουρό αστόχησε απελπιστικά. Στο 34΄, ωστόσο, ο Ν΄Λουντούλου άνοιξε το σκορ, μετά από ωραία πάσα του Κυβελίδη, και εξαιρετικό διαγώνιο σουτ του Γάλλου. Στο 42΄ο Άρης διπλασίασε τα τέρματά του, με τον Καπνίδη να πετυχαίνει ένα πανέμορφο τέρμα με δυνατό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής.

Οι ρυθμοί, όπως, ήταν αναμενόμενο έπεσαν στο δεύτερο ημίχρονο με τον Άρη να πιέζει, ωστόσο, όποτε του δόθηκε η ευκαιρία. Ο Νίκος Αναστόπουλος, προχώρησε σε αλλαγές, προκειμένου να δώσει χρόνο συμμετοχής με τον Ντούνη να πετυχαίνει στο 78΄το τελικό 0-3, με ωραίο πλασέ.

Καμπανιακός (Λ. Υφαντίδης): Κηπουρός, Σταυρόπουλος, Γαβανάς (46΄Παπάζης), Δουρμούζης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος, Μπάλλιος (67΄Λορέντσο), Σαπανίδης, Πάλλας, Κουντουράς (46΄Χρήστου), Προβατίδης

Άρης (Ν. Αναστόπουλος): Σιδεράκης, Γεωργιάδης, Τσουμάνης, Μελισσάς, Σαμαράς, Καζναφέρης, Καλογέρης, Ν’ Λουντούλου (46΄Ντούνης), Καπνίδης, Τάτος (81΄Κωνσταντινίδης), Κυβελιδης (79΄Πόι)

To Top