Συνεχίζει να… εκτίθεται σε βάρος του Άρη ο Μαχλάς!

Μεγάλος παίκτης, αλλά όπως φαίνεται απέχει χιλιόμετρα από το να γίνει και μεγάλος παράγοντας ο Νίκος Μαχλάς.

Ο νυν παράγοντας του ΟΦΗ μίλησε στον «ΣΚΑΙ Κρήτης 92.1» και εκτέθηκε για μια ακόμη φορά σε βάρος του Άρη, με αφορμή τα χρέη της Κρητικής ομάδας. Εκτέθηκε γιατί υποστήριξε ότι πέρσι δεν έγινε τίποτα σε βάρος του Άρη, αν και είχε προσφύγει σε βάρος των πολιτικών δικαστηρίων, αλλά “ξέχασε” ότι οι κίτρινοι είχαν και προσωρινή διαταγή ώστε να μην τους επιβληθεί κανένα διοικητικό μέτρο.

Οπότε πριν υποστηρίξει εκ νέου ανάλογες άτοπες θέσεις να ρωτήσει και κανέναν δικηγόρο:

”Χρειαζόμαστε μια βοήθεια και μια στήριξη που δεν την έχουμε. Βγήκαν αμέσως όλα τα προβλήματα μαζι. Λύνουμε το ένα θέμα, την επόμενη μέρα βγαίνει κάτι άλλο. Αρχίζω και φοβάμαι και δεν θέλω και απο την πλευρά μας να λέμε πράγματα που μπορούν να εκμεταλευτούν κάποιοι άλλοι.

Ο Αρης έπαιζε ένα χρόνο με προσωρινή διαταγή απο τα πολιτικά δικαστήρια και κανείς απο την ΕΠΟ ή την Σούπερ Λίγκ δεν έκανε κάτι. Σε εμάς ζήτησαν να φύγουμε αμέσως απο την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια, αλλιώς θα μας έριχναν. Πληρώσαμε σε 6 ώρες 140 χιλ. ευρώ. Ο πόλεμος που έχουν ξεκινήσει κάποιοι φαίνεται.

Η Σούπερ Λίγκ στέλνει δικό της δικηγόρο σε όλες τις δικές μας υποθέσεις. Ο Παναθηναικός το ίδιο. Ο κόσμος πρέπει να τα ξέρει όλα αυτά. Γιατί η Σούπερ Λιγκ δεν έκανε το ίδιο πέρσι με τον Αρη;»

 

To Top