Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Φεράρι: Στην 1η θέση ο Λεκλέρκ στο FP1 στη Τζέντα

Εξαιρετικά ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά για το Grand Prix στη Τζέντα για τη Φεράρι, με τον Σαρλ Λεκλέρκ να κάνει τον καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Φερστάπεν.

Όπως τελείωσε τo Grand Prix στο Μπαχρέιν έτσι αρχίζει αυτό στη Τζέντα για τη Ferrari. Ο Σαρλ Λεκλέρκ ήταν ξανά ο ταχύτερος και βρέθηκε στην 1η θέση στο FP1 του Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας, πίσω του ήταν ο Μαξ Φερστάπεν με τη Red Bull ενώ 3ος τερμάτισε ο Βάλτερι Μπότας με την Alfa Romeo. Συγκεκριμένα, ο Λεκλέρκ έκανε μία σειρά από γρήγορα περάσματα στο τέλος του 60λεπτου και με το 1:30,772 με τη μαλακή γόμα ήταν ο ταχύτερος, με τον Φερστάπεν να τερματίζει μόλις 0,116 δευτερόλεπτα πίσω από τον οδηγό της Scuderia.

Την έκπληξη έκανε ο πρώην οδηγός της Mercedes, o Μπότας, οδηγώντας Alfa Romeo πλέον, ο οποίος βρέθηκε στην 3η θέση της κατάταξης, με τον Φινλανδό να γράφει μία εντυπωσιακή επίδοση, μόλις 0,3 δευτερόλεπτα μακριά από την κορυφή. Από την άλλη τα προβλήματα για τη Mercedes φαίνεται πως συνεχίζονται, με τον Λιούις Χάμιλτον να τερματίζει μόλις στην 9η θέση, ενώ στην 15η θέση τερμάτισε ο Τζορτζ Ράσελ.

To Top