Συνεχίζει ο Μόντριτς με την Κροατία για έναν… τελευταίο χορό

Το όνειρο μιας κούπας μετά από μία 2η και μια 3η θέση σε Μουντιάλ, έγινε πιο ορατό από ποτέ στον τελικό του Nations League. Η Κροατία, ωστόσο, βγήκε ηττημένη από την ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Ισπανία και πολλοί θεώρησαν πως αυτό ήταν το φινάλε στη μεγαλειώδη πορεία του Λούκα Μόντριτς με την ερυθρόλευκη «σκακιέρα».

Ο θρύλος της Hrvatska, όμως, έχει άλλη γνώμη! Μετά τη δήλωσή του πως πήρε την απόφαση για το μέλλον του στην εθνική και πως θα την ανακοινώσει εν καιρώ, η κροατική ιστοσελίδα «24sata.hr» αποκαλύπτει πως ο «Καπετάν Λούκα» θα συνεχίσει να φορά το εθνόσημο, θέτοντας το EURO 2024 ως τον… τελευταίο χορό της διεθνούς καριέρας του!

Στα χνάρια του Μόντριτς και ο Βίντα
Το δημοσίευμα αναφέρει πως για πρώτη φορά επί Ζλάτκο Ντάλιτς δεν θα αποσυρθεί κανένας διεθνής μετά το τέλος μιας διοργάνωσης, εν προκειμένω του Nations League, καθώς τόσο ο ρέκορντμαν συμμετοχών, Μόντριτς (166 και… συνεχίζει), όσο και ο Ιβάν Πέρισιτς και ο Ντομαγκόι Βίντα της ΑΕΚ αναμένεται να παραμείνουν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και να βοηθήσουν τη χώρα να φτάσει στο έκτο σερί Euro της ιστορίας της, με την προοπτική για μια τελευταία ευκαιρία να κατακτήσουν τρόπαιο.

To Top